ALO B2 – AVANTI B4

De laatste wedstrijd voor de B2 in de zaal. De scheids is er, alle teamgenoten zijn er, maar helaas missen we nog wat tegenstanders. Tien minuten later dan de starttijd is ook Avanti compleet. Omdat we niet mogen uitlopen besluiten we 2x 20 minuten te spelen. Dan kunnen we beginnen.

De scheids fluit in. En voor de 3e keer doen we de ALO-jell vooraf. We hebben er zin in. ALO neemt de bal uit en de wedstrijd is begonnen. Weinig fouten zorgen er ook dit keer weer voor dat we kansen krijgen tegen een gelijkwaardig Avanti. Na 4 minuten geeft Chelsey een teken dat Annabel een doorloop moet nemen. Dat doet ze: Chelsey gooit de bal en hop, de eerste doorloop zit erin (1-0). Een soort gelijke situatie met dezelfde hoofdpersonen zorgt dat Annabel nogmaals scoort (2-0). Avanti antwoordt gelijk met een tegendoelpunt (2-1). Dan volgen er even geen doelpunten en blijft het lang 2-1. Dan weet Avanti 2x doel te treffen en staan we ineens achter (2-3). Wat gerommel bij de korf en ALO krijgt een strafworp. Annebel verzilvert die en maakt de 3-3 hierdoor. Enkele minuten voor de rust weet Joris met een ver afstandsschot de voorsprong weer te realiseren (4-3). RUST

Na rust blijft het 10 minuten doelpuntloos. Cas heeft inmiddels al een omdraaibal geprobeerd maar helaas mis. Twee minuten later probeert hij nogmaals de omdraaibal. Ditmaal met succes en komen we op 5-3. Avanti weet het nog spannend te maken door de 5-4 te scoren. We blijven goed spelen en verdedigen super. Met nog 5 minuten op de klok ziet Annabel dat Chesley vlak achter de paal vrij staat. Annabel speelt Chelsey aan en Chelsey scoort (6-4). Ook de laatste verdediging staat als een huis. Nog een minuut op de klok. Bijna gewonnen. Maar de laatste minuut duurt lang, heel lang. De spanning is te snijden. En dan eindelijk het verlossende eindsignaal. We winnen. Goed gespeeld B2. Weer trots op jullie inzet en ook op de overwinning. Trevor bedankt voor het bijhouden van het scorebord en voor het reserve staan.