Gratis parkeren

Weinig hoogtepunten dit weekend. Behalve dan het feit dat ALO A1 met ruime cijfers Ons Eibernest A2 naar huis stuurde en ALO 4 een dag later tegen directe concurrent Die Haghe 6 het kampioenschap binnen sleepte.

In Amsterdam, op een zonnige zondag, was het weer even zoeken naar de hal en vooral naar een parkeerplek. Na wat geklooi bij twee parkeerautomaten bleek dat op zondag geen schandalig hoge parkeerkosten worden gevraagd door de gemeente. Zonder meer het hoogtepunt van ons uitstapje in het Noord-Hollandse. Sportief gezien viel er niets te halen. ALO 2, vorige keer nog nipt winnaar, werd pindakaas geschoten en ALO 1 was na het tijdelijk uitvallen van Isabel (enkeltje) na 10 minuten het spoor helemaal bijster. Tot die tijd was het 3-3 en uit niets bleek dat Swift ons wel even de oren zou wassen. Hoewel ons veldspel heel slordig was, leek er na 21 minuten in de eerste helft nog weinig aan de hand (7-6). Goals van Casper, Roy en Colin hielden ons nog steeds in de wedstrijd. De aanwezige vaste supporters hadden net als de bank al wel gezien dat de stand optisch bedrog was, want Swift wilde meer en dwong dat ook af richting de rust. Diezelfde scorende heren en ook invaller Elmer kregen die laatste minuten van de eerste helft even een lesje effectief afronden waardoor de Amsterdammers met rust een comfortabele 12-6 voorsprong afdwongen.

Na de rust keerde Isabel terug in de wedstrijd. Op zich lekker natuurlijk omdat de blessure dus meeviel maar de algehele tendens was en bleef dat ALO het eigenlijk had opgegeven. Om en om scores aan beide kanten en een plichtmatige tweede helft in de veel te warme hal maakten dat al dat geploeter van onze kant de wedstrijd voortijdig liet dood bloeden. Het einde kwam bij 25-17 en daar was eigenlijk niets op af te dingen.

Nu drie weken geen korfbal en dan afsluiten thuis tegen IJsselvogels, die ons op de ranglijst ook inhaalde. Eerst gaan we gezellig uit eten komende donderdag en ongetwijfeld zal deze wedstrijd dan nog een vervolg krijgen op het verbale vlak. Over dik een maand kunnen we ons revancheren als Swift op bezoek komt in Den Haag. Lijkt me logisch 😉