ALO B2 verslagen

Excelsior B2 – ALO B2

De allerlaatste wedstrijd, in meerdere opzichten. Allereerst omdat het na deze wedstrijd vakantie is. Maar ook dat het de laatste wedstrijd als B2 is. En ook omdat het de laatste wedstrijd als coach is. Marcel deed met een jaar onderbreking, deze leuke groep vanaf dat ze E-tjes waren. Maar niet getreurd. Er staat een andere(…)

DES B2 – ALO B2

Alle vaste lezers/sters hebben vorige week kunnen lezen dat DES vorige week met een 3-17 overwinning naar huis ging. Zeven dagen later zijn we op bezoek bij DES B2. Een overwinning lijkt er niet in te zitten. Na de uitslag van vorige week. Maar toch gaan we ervoor. Julia met blessure niet aanwezig. Linda en(…)

ALO B2 – DES B2

De derde wedstrijd van 6. Ditmaal tegen het sterke DES. Een heerlijk zonnetje. Delilah haar eerste hele wedstrijd. Yanna al warm gelopen bij de C. Zal ditmaal een zeer kort verslag worden. Wel met veel doelpunten (20 in totaal). DES begint sterk en bijna ieder schot is raak. We staan na 20 minuten met 0-7(…)

ALO B2 – Excelsior B2

De 2e wedstrijd van 6. Yanna afwezig. Delilah na een aantal weken training, haar eerste wedstrijd. Verder doet Tygo uit de C ook een helft mee. Verdere bijzonderheden, een zonnige dag. Ik als coach moest helaas een niet bemenste wedstrijd fluiten waardoor de voorbereiding er niet was. Gelukkig is de scheidsrechter Elmer ruim op tijd.(…)