ALO B2 – HKV/Ons Eibernest B3

De wedstrijd ditmaal om 13.00 uur. Zou bijna zeggen dat de mooiste wedstrijden rond enen zijn. Onze scheids Pim Spek was helaas geblesseerd en geen andere scheidsrechters te vinden. Vorige week verloren we onnodig van deze ploeg door het niet scoren van doelpunten. Deze week een nieuwe kans.

We beginnen met Julius als 8ste speler. Het spel gaat gelijk op. Beide partijen missen kansen. En het blijft lang 0-0. Dan weet Eibernest 2x te scoren. De ALO-verdediging houdt het daarna 20 minuten dicht en is de ruststand een achterstand van 0-2. In de rust moet Pim helaas stoppen omdat hij niet verder kan (beterschap Pim). Maar gelukkig is Tom Spek inmiddels op het veld en neemt de wedstrijd van Pim over (dank hiervoor). Trevor komt erin voor Julius en we starten de 2e helft.

Helaas blijven we de vele kansen missen en komen met 0-4 achter. Dan geeft ALO iets meer gas. Gaan beter spelen. Met als resultaat een doelpunt van Mike. Zijn schot treft doel nadat anderen de kansen missen vlak voor hem. Een kwartier voor tijd komt Dania erin voor Chelsey. Na weken van blessures nu uit voorzorg het laatste stuk eruit. Kunnen we Eibernest nog bijhalen??? Het lijkt er niet op, want Eibernest maakt ook nog 1-5. Ik kijk even om als coach. En hoor gejuich. De bal schijnt door de korf te zijn gegaan doordat Danique een doorloop aan Joris aangaf. Deze raakt doel. Hierdoor wordt het 2-5. Hierna spelen we veel beter. Maken mooie kansen. Maar helaas is de wedstrijd ten einde. De 2e wedstrijd die niet verloren had hoeven worden. Zijn we iets vergeten????? Ja, 1 ding slechts. De bal door de korf te schieten. Maar eens kijken of dit op de training wel lukt.