ALO B2 – Avanti B5

Na een lange vakantie eindelijk ook in 2019 een wedstrijd. Scheidsrechter van de dag Chris Verdiesen. Even de yell en dan beginnen. De tribune vol met toeschouwers. Niet op 2 handen te tellen, en ook niet op drie of vier. Dus een boel mensen. We gaan van start.

Het duurt lang voor de korf gevonden wordt. En het duurt nog langer voor er ook een in gaat. We starten met een schot van Annabel dat de 1-0 op het bord brengt. Snel maakt Avanti gelijk. Een gelijk opgaande wedstrijd met ALO net iets beter. Schoten van Cas en Kate maken het 3-1. Avanti maakt voor rust nog de 3-2. Dan is het rust. Beide partijen zijn niet op hun best. Na wat drinken gaan we verder.

Een schot van Joris gaat over, maar Annabel vangt goed af en lost een kort schot. Welke wel doel raakt (4-2). ALO zet iets meer druk. En Cas weet een doorloop te maken. Door goeie aangeef van Danique weet hij die te verzilveren (5-2). Dit herhaalt het 2-tal nogmaals. Geheel op identieke wijze. Dit wordt de 6-2. Dan vindt Avanti het genoeg en ze maken nog even de 6-3. Dan Annabel als aangeef. Joris neemt de doorloop. En natuurlijk zit ie (anders vermelden we het niet). Inmiddels een ruime voorsprong van 7-3. De 7-4 is het tegenantwoord van Avanti. En dan het mooiste doelpunt van de dag denk ik. De bal is in de verdediging onderschept. De bal wordt opgespeeld naar de middenlijn. Joris staat daar met de bal nog in de verdediging. Cas neemt in de aanval een spurt naar de korf, Joris gooit, precies op maat, en hop de doorloop zit (8-4). Maar ook de dames hebben doorlopen in huis. Annabel is de dame. En Joris de aangeef. De 9-4 is een feit. De tijd tikt door en Avanti scoort 2x. Het is 9-6 met nog 5 minuten op de klok. Voor de zekerheid neemt Cas nog een doorloop die ook doel treft. TIEN-ZES zal toch wel genoeg zijn. En ja hoor. We winnen toch nog redelijk ruim. Scheids bedankt. En publiek voor het 10x juichen.