Periodisering

Het nieuwe jaar is goed begonnen, iedereen nog de beste wensen overigens, met overwinningen voor ALO 2 (tegen de routine van Rohda) en ALO 1 tegen het altijd lastige Haarlem. Bij het eerste was niets te merken van een vakantie van 3 speelweken.

Hoewel we tactisch verkeerd begonnen in de eerste helft, nou ja de keuze maakten we wel zelf, was het na 8-7 over en sluiten met Haarlem. Slachtoffer van de elleboog van de week (geen bewussie overigens) Myrthe had even een korte time-out nodig op de bank om te bepalen of er iets gebroken was. Gelukkig kon ze na de vakwissel weer door en scoorde er gewoon drie in het resterende deel van de wedstrijd. Verder hebben we mogen genieten van het sterke reboundwerk van Sven, die bijna alles ving wat er te vangen was. De 12-9 ruststand was geruststellend maar nog niet geweldig natuurlijk.
De wedstrijd was gekanteld en hoe anders was het verloop ten opzichte van vorig jaar. ALO won niet alleen duels maar rondde ook makkelijker af. Vooral Casper was lekker op dreef totdat de rest van het team het overnam. Na een wat zwak begin drukte Roy ook zijn stempel op de wedstrijd. Ook Isabel is inmiddels beste maatjes met haar kwelgeest (dit is sarcasme hoor) en Colin blonk uit in het missen van de mooiste kansen. Er is eigenlijk weinig negatiefs te melden over iemand. Raven mocht zijn eerste goal in ALO 1 maken en het publiek zag ALO 1 nog 13 keer scoren in de tweede helft dus het was, ondanks de 3 weken rust, een lekkere start van 2019. Volgende week mogen we om 19.30 uur in Assendelft tegen Furore laten zien dat dit geen toeval was.
Hapje eten bij paps en mams Booy van te voren en dan knallen!