Spannend vermaak

Een uurtje later dan de afgelopen weken stonden de 7 fanatieke spelers van de F2 weer paraat in Ockenburg. Wederom een thuiswedstrijd, ditmaal tegen de F1 van ODO uit Maasland. Na een lekkere warming-up en een peptalk van coaches waren ze er klaar voor en klonk het startsignaal door scheidsrechter Freek.

Het was direct al een spannende strijd met veel fanatieke duels en veel scoringskansen aan beide kanten, een zeer vermakelijke wedstrijd voor alle ouders en andere toeschouwers. Het eerste kwart werd afgesloten met 1-3. Het tweede kwart waren onze toppers veel aan de bal. Er werd veel overgespeeld en op de korf geschoten en ook de superspeler had goed resultaat. Ondanks de snelle counters van ODO werd de achterstand iets ingelopen tot 4-5.

Het wisselen van helft is altijd even wennen en er viel snel een tegengoal. Onze ALO’ers lieten hun koppies niet hangen en gingen er alleen maar harder van werken. De bal ging over en weer en er waren veel spannende duels, het derde kwart eindigde in 5-7. De laatste 10minuten zaten de toeschouwers op het puntje van hun stoel. Er waren spannende duels, maar ook de vermoeidheid begon toe te slaan. Ondanks dat de superspeler nog wat extra spanning bracht werd de wedstrijd beëindigt met een stand van 6-9.

Wat een doorzettingsvermogen hebben ze vandaag weer getoond, dat beloofd nog wat voor de rest van het seizoen. Nu eerst genieten van een wel verdiende kerstvakantie om de competitie in januari weer te hervatten tegen Die Haghe. Spelers en coaches, dank voor het vermaak.