Presteren tussen feestdagen

Al is het thuis, om negen uur beginnen voelt op zaterdag als werken. Maar daar was bij de sterren van de F2 niks van te merken.

Vol enthousiasme begonnen ze notabene 10 minuten VOOR negenen aan deze krachtmeting.

De tegenstander, Fortuna, kwam evengoed met veel energie aan de start, waarna het een hele flitsende wedstrijd werd.

Na een afschrikwekkende eerste 4 minuten, waarin we 0-2 achter kwamen, kon ALO stabiliseren

Het ging snel heen en weer tussen de palen maar een doelpuntenregen bleef uit. Na een half uurtje keken we tegen 1 punt verschil aan. (3-4).

Na de grote breek, is het natuurlijk weer wennen dat je bij de andere paal moet scoren en moesten we onze draai weer even vinden, waardoor we wat moesten toegeven. Gelukkig is er dan de superspeler die de feestvreugde in het veld alleen maar vergroot!

De eindstand was 4-7. Dames en heren van de F2 , bedankt voor deze leuke wedstrijd!