Koude oliebollen

Drie spelers van ALO 3 hadden voor aanvang van de wedstrijd tegen Sporting Trigon al een wedstrijd in de benen zitten, zij hadden de dag ervoor bij ALO 2 ingevallen. Uit de verhalen begreep ik dat een heer van Meervogels vanuit onkunde onnodig fysiek te keer is gegaan. Helaas voor Martijn, die heeft zo lijkt het, er gekneusde rib(ben) aan over gehouden. Zijn geplande reservebeurt bij ALO 3 kwam dus wel goed uit, Martijn beterschap!

Door het uitvallen van de wedstrijd van ALO 5 had het derde voldoende gelegenheid om in te schieten. Twintig minuten voor de wedstrijd ontstond er enige onrust, wie is de scheidsrechter????? Bleek dat er geen scheidsrechter ingepland stond en communicatie hierover vond ik niet optimaal maar daar zullen de meningen ongetwijfeld over verschillen. Waar haal je zo snel een scheidsrechter vandaan? In tijd konden we niet uitlopen want de zaal was tot 14:00 gehuurd.

Bij wie maak ik de meeste kans om een wedstrijd te kunnen fluiten? Een noodoproep van een moeder kan een zoon niet naast zich neerleggen, dus Casper werd gebeld. Casper had net een kerstboom en warme oliebollen gekocht en was op weg naar huis om van zijn oliebollen te genieten. Dat oliebollenfeest ging voor Casper helaas niet door. Casper snapte de noodsituatie en kon 10 à 15 minuten na aanvang van de wedstrijd aanwezig zijn. Gelukkig was Marcel Lakeman bereid om de eerste 15 minuten voor zijn rekening te nemen. Marcel en Casper enorm bedankt!

Het was een leuke wedstrijd, beide ploegen wilden er een leuke pot van maken zonder onnodig fysieke overtredingen of gezeur naar de scheidsrechter. Een compliment voor Sporting Trigon en ALO!  De wedstrijd was iets minder spannend dan de voorbereidingen, ALO 3 kwam al vrij snel op voorsprong en heeft deze niet meer uit handen gegeven. Flemming, Elise en Roy scoorden er vrolijk op los. Na de wedstrijd trakteerde Elise de ploeg op heerlijke chocolaatjes.

Casper ging na de wedstrijd snel naar huis, zijn oliebollen waren inmiddels koud geworden, maar ik hoop dat ze toch nog gesmaakt hebben. Casper, ik zal het op 31 december goed met je maken.

Volgende wedstrijd tegen Furore 3 die evenveel punten heeft, alleen 1 wedstrijd minder gespeeld. Dat belooft een spannende pot te worden. Paul is (als het goed is) lekker uitgerust terug van een mooie vakantie en hopelijk is Martijn voldoende hersteld om te kunnen spelen. Helaas spelen we wel zonder Elise, die is een weekendje weg.