Wedstrijdverslag ALO 1 & ALO 2

ALO 2 – Eibernest 4
ALO 2 mocht om half 2 aantreden tegen Eibernest 4 op de Steenwijklaan. Zoals gepland liep alles de eerste wedstrijd alweer anders dan gepland. Waar we willen uitgaan van drie vaste vakken bleek Koen helaas ziek. Van de drie vakken was er dus maar één compleet.
Aangekomen op de Steenwijklaan bleek al snel dat een groot deel van het ons bekende Eibernest 3 met smart op ons stond te wachten. Hetgeen gevreesd werd (veel ervaren ploegen in de derde klasse) werd waarheid. Tot 15 minuten voor tijd konden we echter prima meekomen en lukte het goed ons eigen spel te spelen. Helaas brak het lijntje in deze fase en was het gat niet meer te overbruggen. Genoeg stof tot nadenken na de eerste wedstrijd. Robin en Sabine nogmaals dank voor het reserve staan:)

Roy en Paul

ALO 1 – Fortis 1
Na een intensieve selectieperiode met drie oefenwedstrijden met wisselend resultaat, begon afgelopen zaterdag dan eindelijk de competitie. ALO 1 startte met een lastige uitwedstrijd tegen het sterke Fortis uit Oost-Souburg. Aangezien dit direct de meest verre uitwedstrijd betrof, zijn we daar met twee gehuurde busjes naar toe gereden. De wedstrijd ging behoorlijk gelijk op. Halverwege de eerste helft lukte het ons om twee punten voorsprong te pakken, maar die voorsprong konden we helaas niet consolideren. Bij de ruststand van 8 – 8 werd de kleedkamer opgezocht.
Ook de tweede helft liet een vergelijkbaar beeld zien met uiteindelijk een 15 – 15 gelijkspel. Er had meer ingezeten, met een beetje meer geluk hadden we wel die strafworp in de laatste minuut gekregen die we verdienden. Desondanks mogen we best tevreden zijn met het puntje. Het niveau van de wedstrijd was goed. Veel mooie aanvallen gezien, maar er was natuurlijk ook nog ruimte voor verbetering. Hopelijk kunnen we die lijn de komende thuiswedstrijd tegen KIOS voortzetten.
En het was nog lang onrustig in de busjes op de terugweg…