Van de redactie (met correcte aanvangstijd ALO 1, red)

En de tweede overwinning is in de pocket. En dit keer tegen een veldeersteklasser, Movado. Zonder slag of stoot ging het niet, maar als je van een tegenstander wint die ongeveer acht stippen weet te benutten zonder er zelf een te krijgen, dan doe je het gewoon goed, aanvallend, ook al werden er ook deze wedstrijd nog veel kansen gemist. Op naar komende zondag, dan staat het vrijwillig gedegradeerde Phoenix te wachten, de eerste echte proef.
ALO 2 had het weer erg moeilijk tegen een zeer technisch team van Fortuna. Tot de rust bleef ALO knap bij zonder veel te scoren, maar na rust vond Fortuna toch iets makkelijker de korf waardoor het tweede er toch nog vrij kansloos van af ging. Drie doelpunten in de tweede helft is gewoon echt te weinig. Kom op ALO 2, op zoek naar dat schot, dan is er van alles mogelijk.

Komend weekend een behoorlijk vol programma met op zaterdag thuiswedstrijden in Ockenburgh vanaf 1 uur, ALO E2 en F2, tot in de avond, als ALO 4 om een uurtje of half acht het licht uit doet. Zondag louter uitwedstrijden, met als leuk affiche in klasse 2G: Phoenix 1 – ALO 1 om 13:15 14:50(!, red) uur in de Veur in Zoetermeer. Kom allemaal ALO 1 aanmoedigen, ze kunnen extra verbale ondersteuning goed gebruiken in het hol van de leeuw.