Van de redactie

Na aanvankelijk te veel kansen gemist te hebben wist ALO 1 langzaam maar zeker in de wedstrijd te komen tegen DOT op de eerste Super Sunday van dit seizoen. De achterstand werd ingelopen en nog voor rust was het erop en erover. De tweede helft werd er lustig op los gescoord door onze toppers waardoor de Ossenaren nooit het idee hebben gehad het ontketende ALO echt partij te kunnen bieden. Marco roemt het hele team voor dit uitstekende resultaat…

ALO 2 merkte dat het soort tegenstander tegen wie geoefend werd niet perse representatief is voor de tegenstanders in de competitie. Zij moesten aantreden tegen een zeer geroutineerd team ex-hoofdklassers van HKV/OE en dat viel niet mee. De eerste helft werden onze rookies overklast, maar de tweede helft kon gelukkig toch een vuist worden gemaakt waardoor die zelfs werd ‘gewonnen’. Helaas weer geen punten voor gekregen, maar dat geeft wel hoop voor de komende wedstrijden, waar waarschijnlijk nog wel meer van dit soort tegenstanders wachten.
ALO B1 startte het nieuwe seizoen in de eerste klasse uitstekend. Onze reporter ter plaatse laat optekenen: “ALO B1 boekte in de eerste wedstrijd in de 1e klasse een mooie overwinning, tegen Refleks B1, 14-5!! In een prima wedstrijd werd er gedisciplineerd door beide vakken gespeeld waardoor Refleks niet aan kon haken.” aldus coach Arthur Staal.
Maar misschien wel de bijzonderste prestatie van dit weekend komt op het conto van ALO F1. In een zinderende wedstrijd wisten zij met uitstekend spel aan de goede kant van de score te blijven tegen de F1 van landskampioen Fortuna. De eerste spetterende overwinning was een feit. Chapeau!

Komende zaterdag een soort Super Saturday met vanaf 10 uur achtereenvolgens ALO F1 & B1, A2, A1, ALO 6 en dan om 15:45 u ALO 4. Waar zondag ALO 1, 2 en 3 op reis mogen naar resp. Oostzaan en Die Haghe (hé, lekker dichtbij weer eens) is er slechts één thuiswedstrijd, maar dat is dan wel ALO 5, dat het de eerste wedstrijd erg moeilijk had tegen Ten Donck 1(!) maar op een gegeven moment zelfs met z’n zevenen nog kon inlopen waardoor deze doorzetters nog tot 4 punten terugkwamen. Het lijkt weer heerlijk ALO-weer te worden, dus komt allen!