Poeee wat is dat vroeg B3 – ALO B2

Poeeee wat is dat vroeg B3, ofwel KOAG B3 was deze ochtend onze tegenstander. Een uitwedstrijd op een uurtje rijden. Leuk dat het eens een andere vereniging is dan waar we normaal tegen spelen. We hebben er zin in. Yanna afwezig, Simcha als invaller.

We starten goed slecht. Ofwel, KOAG start beter. En wel met 1-0, 2-0 en 3-0. Dit speelt zich af in de eerste 4 minuten. Duidelijk niet allemaal scherp aan de wedstrijd begonnen. Gelukkig houdt KOAG niet de nul. Een schot van Kate maat de 3-1. Antwoord van KOAG is de 4-1. Maar ALO antwoordt terug. Met een schot achter de korf maakt Julia de 4-2. We krijgen hoop. Een hoop doelpunten tegen in dit geval. We staan nu al met 6-2 achter. Vlak voor rust maakt Annabel nog een afstandsschot waardoor we met 6-3 de rust in gaan.

Opdracht is scherper beginnen de 2e helft. KOAG luistert hier naar en begint met scoren, en scoren, en scoren tot het 12-3 staat. Joris scoort dan nog met een schot de 12-4. Het laatste offensief is van KOAG met 2 doelpunten. Eindstand 14-4. Leermomenten: KOAG is best een eind rijden, de terugreis lijkt nog langer, de hal is op de 1ste verdieping, de koffie was lekker, en nog iets over ons spel maar dat ben ik vergeten. Het lijkt of we weg zijn gespeeld, maar dat is dan weer niet zo. De betere (makkelijkere) kansen waren voor KOAG. Maar ook wij hadden genoeg kansen.Volgende keer toch maar meer scoren.