ALO B2 op Eibernest toernooi

Afgelopen zaterdag mocht de B2 voor het eerst na de vakantie weer wedstrijden spelen op het HKV Ons Eibernest toernooi. Slechts 2 wedstrijden in een poule van 3. Daarna tegen een gelijk geplaatste van een andere poule. Onze eerste wedstrijd was tegen Valto B3. Helemaal op veld 18. Verder van de kantine af kon niet. Het team bestaat dit begin van het seizoen slechts uit 2 mannen en 6 dames. Cas en Joris moeten dus samen het mannen gehalte vertegenwoordigen. De eerste wedstrijd beginnen we goed. Door een mooie doorloop van Annabel (met aangeef uit de ruimte van Chelsey) staan we de eerste helft gelijk al met 1-0 voor.  De eerste helft (van 12 en halve minuut) is dan al ten einde. Het 2de deel gaan we nog iets beter. Julia weet een doelpunt te maken vlak bij de korf. Daarna een schot van Joris dat doel raakt. Hop hop, 3-0. Dan geeft Valto even tegengas waardoor het 3-2 word. Door een doorloop van Joris (aangeef Danique) komen we op een veilige 4-2. Joris scoort ook het laatste doelpunt. Eerste wedstrijd gewonnen met 5-2.

Tweede wedstrijd tegen Koag B4. Hier hebben we een andere test opstelling. Maar ook deze gaat goed. Ook die wedstrijd winnen we. Nul Vier word de stand (spelen uit). Chelsey met een schot, Kate met een doorloop aangegeven door Danique, Cas met een schot en Julia met een doorloop, aangeef Cas zorgen voor deze overwinning.

Eerst in de poule van 3. De laatste wedstrijd tegen de eerste van een andere poule. Twist B2 was daar de winnaar. Een spannende , gelijk opgaande wedstrijd. We komen netjes voor door een schot van Annabel en een doorloop van Cas. Maar snel was het 2-3 (speelde weer uit) Gelukkig weet Cas de 3-3 te maken. Hierna scoort Twist weer 2x (5-3). We komen nog terug met een schot van Cas tot 5-4 maar dan is de tijd om. Een gelijk opgaande wedstrijd. Goed begin toch van het komende seizoen. Heerlijk weer en Yanna onze nieuwe dame heeft gelijk kunnen meemaken hoe het echt is in het veld te staan. Yanna goed gespeeld.