ALO B2 – MADJOE B3

Op papier een wedstrijd die we moeten kunnen winnen. We staan iets boven Madjoe. Onze scheids ziek thuis. Maar gelukkig konden we rekenen op Dennis Marcus, die de wedstrijd ervoor als coach aanwezig was. Super blij. Madjoe speelt met 5 heren (waarvan een als dame speelt). En wij met 5 dames (waarvan er een heer speelt). De wedstrijd gaat gelijk op. Dat wil niet zeggen dat het een goeie wedstrijd is. Veel plaatsfouten en veel verkeerde keuzes. Maar de inzet is dan weer heel goed zoals altijd. Door het slechte begin en een schot van Madjoe dat er in waait (figuurlijk natuurlijk) staan we na 10 minuten met 0-1 achter. Dan weer een hele tijd veel fouten van beide kanten. Maar ook een doorloop van Annabel die, goed aangegeven door Chelsey, er in gaat (1-1) RUST.

Nu al, het is pas 1-1. Tja, dat kan als het niet wil lukken. In de rust afspraken gemaakt wat beter kan.

Madjoe mag nu uitnemen. En dat doen ze goed want binnen een korte tijd staan ze weer voor met 1-2. Ook nu halen we de score weer terug door een gelijkmaker van Cas. Die met een afstandsschot de stand op 2-2 krijgt. Dan een hele tijd niets. Nog steeds geen hoogstaand spel. Maar spannend is het wel. Dan scoort 5 minuten voor tijd Madjoe de 2-3. We krijgen nog kansen. Een schot van Chelsey gaat er zelfs in. Yes gelijk. Onee, toch niet. Verdedigd. We weten daarna niet meer te scoren. Een verloren wedstrijd met 2-3. Weinig doelpunten, veel inzet, en slechte afrondingen zorgen ervoor dat er een voetbalstand op het scorebord staat. Iedereen moe naar huis. Nu maar gewoon weer trainen en richten op de volgende wedstrijd.