HKV Ons Eibernest B3 – ALO B2

Alweer de 3e wedstrijd van het veldseizoen. En ook nog eens om een schappelijke tijd. 14.00 uur om precies te zijn. Chelsey nog geblesseerd, Lara en Isa Tjoa beiden voor een halve wedstrijd aanwezig. Jesse W. en Trevor voor de missende heer in het team ook beiden een halve wedstrijd. Tijdens het toernooi enkele weken geleden, waren wij gelijkwaardig aan dit team. Nu starten we met miezelregen op het kunstgras.

We gaan goed van start. We zijn direct al de betere partij. Eibernest speelt mooi rond maar komt amper tot een schot (of doorloop). ALO staat goed aan te vallen en lost meerdere schoten per aanval. Julia staat als een kei af te vangen. Annabel, Trevor en Mike maken de aanval compleet. Veel schoten er bijna in. Maar het duurt ruim 15 minuten voor er gescoord wordt. Annabel, met een afstandsschot, maakt er 0-1 van. Weer duurt het lang. Alhoewel we de betere zijn, zien we het niet in de stand. Gelukkig maakt Annabel ook de 0-2 met een mooi schot. We wisselen van vak. Nu gaan Cas, Joris Annabel en Isa T. de aanvallen opzetten. Ook zij zijn beter maar komen niet tot scoren in de eerste helft. De rust is een magere 0-2 voorsprong voor ALO.

Trevor en Isa T. blijven na de rust op de bank en Jesse W. en Lara T. komen er voor in de plaats. We blijven goed aanvallen maar missen vaak op millimeters het doel. De voorsprong wordt vergroot door een schot van Cas waardoor we 0-3 voor komen. Dan vindt ook Eibernest de korf en maakt 1-3, 2-3 en 3-3. In de laatste 2 minuten maakt Eibernest 4-3. En dat blijft ook de stand. Helaas heeft ditmaal de betere ploeg niet gewonnen door het gebrek aan doelpunten. We hebben hard gewerkt en het geluk was deze dag niet met de B2 van ALO.