ALO B2 – Excelsior B2

De 2e wedstrijd van 6. Yanna afwezig. Delilah na een aantal weken training, haar eerste wedstrijd. Verder doet Tygo uit de C ook een helft mee. Verdere bijzonderheden, een zonnige dag. Ik als coach moest helaas een niet bemenste wedstrijd fluiten waardoor de voorbereiding er niet was. Gelukkig is de scheidsrechter Elmer ruim op tijd. En het team is gelukkig compleet. Snel de opstelling en starten maar.

Ondanks de slechte voorbereiding Start ALO toch goed. De 1-0 komt voor rekening van Annabel, die na een schot van Joris de bal afvang en scoort met een kort schotje. De 2-0 is er ook een van Annabel. Ze maakt een doorloop, maar gaat mis. Na zelf de bal af te vangen is er weer een kort schot dat doel raakt. Mooie start. Hopelijk gaat onze wedstrijd zo verder. Na het wisselen van de vakken gaat Julia voor de doorloop. Door een overtreding van Excelsior krijgen we een strafworp. Deze verzilvert Julia zelf waardoor we op 3-0 komen. Het lijkt of ALO geen tegenstand krijgt aan de stand te zien. Niets is minder waar. Excelsior antwoordt met 3-1 en 3-2. Een schot van Chelsey achter de paal brengt de stand weer wat positiever voor ALO (4-2). Excelsior antwoordt hierop met de 4-3. Ook Cas krijgt een korte kans. Bijna onder de paal staand weet hij ook een korte kans te verzilveren en maakt de ruststand 5-3.

Na rust gaat het iets minder goed. We weten de bal niet meer door de korf te krijgen, maar spelen zeker niet slecht. Voor we het weten staan we met 5-7 achter. Een schot van Annabel zorgt ervoor dat wij ook weer een keer scoren, zodat het 6-7 wordt. Toch gaat Excelsior door met scoren. De 6-8 en 6-9 komen op het scorebord. Toch wordt het weer spannend. Een doorloop van Cas, aangegeven door Kate maakt het 7-9. Een schot van Annabel maakt het zelfs weer 8-9. Toch volgt het doelpunt van Excelsior ook weer snel (8-10). We zetten veel druk de laatste minuten, helaas zonder succes. Excelsior speelt de laatste 5 minuten goed uit en maakt weinig fouten. Ondanks de uitslag toch geen slechte wedstrijd. Kijken hoe we het volgende week weer doen.