ALO F2 – Reflex F2 11-11

Het was weer een prachtige dag op het ALO-veld voor een eerste thuis-oefenwedstrijd! Coach David mocht de wedstrijd solo coachen maar hij zweepte het hele team weer super op. Iedereen begon vol energie aan de wedstrijd en hield de bal goed in de gaten. Heel mooi om te zien dat daardoor het spel steeds beter gevolgd wordt en iedereen in staat was ballen te onderscheppen, goed te verdedigen en de ballen erin te gooien. Zo goed zelfs dat het aan het einde van de 1e helft, na een mooi doelpunt in de slotseconde, zelfs al 8-3 stond!

In de 2e helft werd er bij tijd en wijle wat gas terug genomen, ook om de tegenstanders goed te laten oefenen 😉. Vooral Reflex vond de mand wat vaker in deze helft. Tot vlak voor tijd stond het nog 11-10 maar ook aan Reflex was de eer om in de laatste seconde van de 2e helft het balletje er nog eenmaal in te gooien. De laatste oefenwedstrijd voor de start van het seizoen eindigde zo in een mooi gelijkspel. Op naar de eerste competitiepot van het jaar komend weekend!