O jee, Casper zag een flashback aankomen…

ALO 3 had ten gevolge van de verkiezingen 1 week niet kunnen trainen en vorig weekend had ALO 3 geen wedstrijd. Om de ploeg te faciliteren in focus aanbrengen voor de wedstrijd tegen HKV/OE was Casper gevraagd een gasttraining te geven.

Ik kon hier helaas niet bij zijn maar ik hoorde dat Casper op creatieve (niet wetenschappelijk bewezen) onorthodoxe wijze loop- en schottraining heeft gegeven. ALO 3 vond het erg leuk en had de suggestie dat meer selectieleden op woensdag best eens een gasttraining mogen geven.

De wedstrijd was op zondagmorgen, voor de nieuwkomers in ALO 3 voelde dit best een beetje vreemd. Op zaterdag spelen went heel snel en bij een aantal was spelen op zondag het weekschema van huishoudelijke taken hier nog niet op afgestemd.

Casper kwam ALO 3 aanmoedigen, tja een training geven schept een band met zo’n ploeg😉vooral als er een paar vrienden en je tweelingzus er in spelen.

De eerste helft verliep erg positief, het schotpercentage lag hoog, bij Roy zelfs op 50%! De ruststand was 5 – 13 voor ALO. In de rust gaf Casper nog de wijze raad: ik spreek helaas uit ervaring maar een grote voorsprong in de rust is geen garantie voor de winst! Daarvan was iedereen zich bewust, alleen bewustwording en uitvoering kunnen soms ver uit elkaar liggen.

Begin tweede helft opende Elise nog de score voor ALO, maar daarna scoorde HKV/OE 6 keer op rij. De mensen op de bank werden ietwat onrustig, waar hadden we dit weekend zo iets eerder gezien. Ik hoorde Casper zeggen: Ik voel een flashback aankomen!
Martijn deed er in de verdediging nog een tandje bij en heeft heel veel ballen onderschept.  Helaas kon de aanval dit balbezit niet verzilveren met een doelpunt. De laatste 10 minuten was het scoreverloop best spannend:

11-14
11-15 Roy
12-15
13-15
13-16 Roy

Gelukkig geen flashback voor Casper en ALO 3 heeft de wedstrijd gewonnen. Wel was er een leuke flashback voor Roy, net als in ALO 2  scoorde Roy in de laatste minuut een doelpunt.