Een pittige start

De eerste zaalwedstrijd van ALO 3 was meteen een pittige, de spelers konden flink aan de bak. In de zaal speelt ALO 3 een klasse hoger dan op het veld dus dat er een tandje bij moest daar waren zij zich van bewust.

Sophie had de veldresultaten van KVZ ’23 bekeken en gaf aan dat het een ploeg is die met grote uitslagen wint. Twee waarschuwingen vooraf dat het niet makkelijk zou worden.

En makkelijk werd het niet, een ongekende uitslag van 18-30. Achttien keren scoren is helemaal niet slecht, ALO 3 kende een schotpercentage van bijna 20%. Wel zag je dat ALO 3 veel meer moeite moest doen om tot een schot te komen, hierdoor lag het totaal aantal schoten van de wedstrijd beneden de 100. De ruststand was 10-12 en in de rust werd constructief en positief overlegd met als doel de achterstand van 2 doelpunten te verkleinen en mogelijk om te buigen.

Waarschijnlijk had KVZ ’23 een peptalk in de rust om de voorsprong in de tweede helft verder uit te breiden. Het strijdplan van KVZ ’23 was beter en het leek wel of de doelpuntenmachine aangezet werd, zij scoorden in de tweede helft net zoveel doelpunten als ALO 3 in de hele wedstrijd.

ALO 3 heeft niet slecht gespeeld alleen moesten zij hun meerdere erkennen in KVZ23.

Nienke bedankt voor het invallen, we waren heel blij met je!