Wedstrijd na 1e helft al gespeeld

Afgelopen zaterdag speelden we met ALO 2 de return tegen KVS. Thuis hadden we natuurlijk gemakkelijk en snel een einde aan de wedstrijd gemaakt, maar uit bij KVS wilden we ze niet onderschatten.
Michel had het ons duidelijk gemaakt dat we weer sterk en dynamisch moesten starten. Met een slap begin zouden we het onszelf onnodig moeilijk kunnen maken. We kwamen gemotiveerd en geconcentreerd de kleedkamer uit met hetzelfde doel, aan KVS laten zien dat we niet een one-time wonder waren!

We kwamen na een slimmigheidje van KVS helaas wel op 1-0 achterstand. Maar net zoals op het ALO-veld startten we ook bij KVS sterk. Pim schoot meteen in de volgende aanval de 1-1 raak. Dit bleek het begin te zijn van een doelpuntenregen in de eerste 10 minuten van zowel ALO-kant als van KVS-kant. Gelukkig wisten we redelijk snel een antwoord te vinden op de goals van KVS en begonnen we beter te verdedigen. KVS kon echter geen antwoord vinden op onder andere Pim, Dimitry en Megan. Dit zorgde voor een ruststand van 8-19, waarmee we de vorige wedstrijd tegen KVS (18-5) al hadden overtroffen.

In de tweede helft vielen een stuk minder doelpunten. KVS was er duidelijk klaar mee en had (zo leek het) het verlies al geaccepteerd. Doordat beide teams minder energie en overtuiging leken te hebben, was de score van de tweede helft 3-3. De totale einduitslag was dus uiteindelijk 11-22 voor ALO!!

Hoewel we niet echt tevreden waren met de tweede helft mogen we terugkijken op een geweldige wedstrijd! Hopelijk kunnen we hetzelfde neerzetten tegen Meervogels aankomend weekend. Winst zou namelijk betekenen dat 14 oktober onze kampioenswedstrijd wordt gespeeld.

Kom ons deze zaterdag dus allemaal aanmoedigen op het ALO veld!