ALO 2 weer op één lijn

Na een zure nederlaag tegen Meervogels hebben we afgelopen dinsdag met ALO 2 de koppen bij elkaar gestoken om weer op één lijn te komen. Na een vruchtbaar gesprek op dinsdag en een natte maar leuke training op donderdag, gingen we vol goed moed naar Dunas. We wisten dat dit, in tegenstelling tot KVS en Meervogels, een oudere ploeg is, die ons over het algemeen minder goed liggen.

De eerste helft verliep moeizaam. Ondanks dat we over het algemeen de bovenliggende ploeg waren hadden we moeite met de zeurende maar slimme Dunasspelers. Daarnaast hadden we met het gehele team erg veel moeite met de strenge scheids. De tweede helft liet de scheidsrechter meer toe, waardoor we vrijer konden spelen en feller de duels in konden gaan. De goals vielen helaas niet zo makkelijk. Dit zorgde ervoor dat het ongeveer 15 minuten van de tweede helft dezelfde stand bleef. Uiteindelijk wist Sabine in de laatste minuten een gat te slaan naar twee goals. Dit resulteerde uiteindelijk in een krappe en zwaarbevochten 8-9 overwinning.