ALO 2 on fire

Na een zware maar goede voorbereidingsperiode hadden we op 9 september met ALO 2 onze eerste wedstrijd. Met mooi weer en onder het toeziend oog van veel publiek mochten we aantreden tegen KVS. Voorafgaand aan de wedstrijd had Michel ons in de kleedkamer verteld dat we deze wedstrijd arrogant moesten spelen. Hij wilde dat we een “pain in the ass” zouden zijn voor KVS. Ik durf te zeggen dat we goed naar de wensen van Michel hebben geluisterd, want zodra de wedstrijd begon, waren we niet meer te stoppen. Na de eerste 15 minuten stonden we ruim voor en had KVS pas 1 goal gescoord! De sfeer was goed, iedereen begreep elkaar en we gingen als een trein. Dit had als gevolg dat het in de rust 11-2 stond.

Na de rust deden we rustiger aan. De brandende zon en de ruime voorsprong speelden hier een grote rol in. Op een rustig tempo bleven we doelpunten scoren. In de tweede helft zouden dit er “maar” 7 worden. Door goed verdedigend werk wisten we tot kort voor tijd KVS op 2 doelpunten te houden. Aan het einde van de wedstrijd wisten ze echter nog 3 doelpunten te scoren, wat de score tot 18-5 bracht. Een resultaat waar we meer dan tevreden mee zijn natuurlijk!

Dit was een van de betere wedstrijden die ALO 2 in tijden heeft gespeeld en hopelijk een begin van een goed seizoen! Ik ben trots op het resultaat dat we met z’n allen hebben neergezet en ik wil iedereen bedanken die ons is komen aanmoedigen op deze bloedhete dag!