Wedstrijdverslagen ALO-jeugd za 17 sep

ALO A1
ALO A1 heeft een mooie overwinning behaald op Reeuwijk A1. Met in het ene vak Tim, Loek, Laeta en Maira en in het andere vak Tygo, Max, Sanne, Linda en Emma gingen ze vol enthousiasme van start. Al snel bleek dat Reeuwijk vrij fysiek speelde, vooral onder de paal waren we getuige van veel duw- en trekwerk. Maar de A1 liet zich niet uit het veld slaan en bleef hun eigen spelletje spelen. In de tweede helft leek het zelfs nog beter te gaan. Zo wist ALO de meegekregen strafworpen allemaal te verzilveren, dit in tegenstelling tot de tegenstander. Vooral het communiceren onderling ging steeds beter, en zo kan elke speler steeds beter gebruik maken van zijn/haar eigen kwaliteiten. Waar het vorige week nog niet lukte, haalde ALO A1 deze week de volle punten in een terechte overwinning. Dit smaakt naar meer.
Esther

ALO C1
De C1 had het tegen Dunas een stuk lastiger in tegenstelling tot vorige week. We begonnen de wedstrijd energieloos en toonden weinig initiatief. De ruststand was 3-2 voor Dunas. In de kleedkamer hebben Dimitry en ik de kids toegesproken en gaven we de opdracht om meer energie te leveren en te spelen naar onze eigen krachten. Dunas was niet beter, wij speelden gewoon slap. De kids kwamen gemotiveerd en energiek de kleedkamer uit. Er was een duidelijk verschil in het spel te zien. Met een paar snelle en mooie schoten en doorlopen kwamen we op voorsprong. Uiteindelijk lukte het om een geweldige tweede helft te spelen en de wedstrijd om te draaien. De eindstand was 4-6 voor ALO.
Tomaz

ALO D1
De D1 speelde zaterdag tegen Valto. De tegenstanders waren allemaal best lang en er zaten ook wat snelle kleine dames bij. We begonnen al snel met een voorsprong van 2-0. We hadden het wat lastig met gooien en uitstappen. Ook het molentje draaien, waar we afgelopen weken mee bezig zijn, was lastig en liep moeizaam. Valto kwam dichterbij maar Alo bleef met 1 punt voor staan. Toch wisten we het in de rust op 5-2 te houden.
Nadat we de kleedkamer uitkwamen kwam zowel Alo als Valto niet tot scoren en bleef het een lange tijd deze stand. Toch wisten we er een winst uit te slepen van 7-3. We hebben er hard voor gewerkt met z’n allen.
Megan

E1
We begonnen 20 minuten van tevoren met inschieten en warmlopen. Na het inschieten gingen we warmlopen en toen nog 2 minuutjes stretchen. Vervolgens gingen we nog strafworpen oefenen en toen begon de eerste helft. In de rust hadden we er 4 gescoord en de tegenstander 1. In tweede helft was het 6-2. Uiteindelijk heeft de E1 met 11-5 gewonnen.