Speelweek 2

En zo is alweer het tweede speelweekend voorbij. Sommige ploegen wonnen ruim terwijl de vorige wedstrijd verloren werd en vice versa. Hieronder de wedstrijdverslagen van alle jeugdploegen!

F1 – Waar we vorige week nog makkelijk wonnen, was het dit weekend een stuk lastiger. Helemaal niet erg want daar leren we alleen maar van. Snel gooien, niet met z’n allen op een kluitje staan en gewoon DURVEN, dat zijn dingen die we elke wedstrijd proberen! Uiteindelijk verloren we dus (ruim). Voordeel, we hebben bijna allemaal de hele wedstrijd kunnen spelen!

E3 – Dit weekend speelden we tegen een erg sterk OZC. Maar verliezen hoort helaas ook bij het korfballen. Volgende week spelen we weer thuis, dan tegen KCC. Zij hebben ook 1 wedstrijd gewonnen en 1 verloren, dus dat belooft een spannende strijd te worden.

E2 – De meiden van de E2 hebben weer goed hun best gedaan zaterdag! Ze hebben vooral ook veel lol samen en er wordt behoorlijk wat gekletst en gegiecheld. Maar ja, wat wil je met een team met 5 meiden 😉 E2 liet mooie aanvallen zien met goed samenspel. Ze scoorden 4 doelpunten. Toppers! Tegenstander Avanti was iets te sterk, maar dat geeft niks want daar leerden ze veel van. Bijvoorbeeld dat ze kunnen ‘uitstappen’ en ‘overnemen’. Aan het eind altijd een high five aan elkaar en de coaches!

E1 – Afgelopen weekend stond een thuiswedstrijd tegen Achilles E4 op het programma. De E1 maakte het zichzelf onnodig moeilijk door in het derde kwart Achilles terug te laten komen. Gelukkig wist ALO zich in het laatste deel redelijk te herpakken waardoor er toch gewonnen werd. Het werd uiteindelijk 12-10. Op naar de volgende wedstrijd!

D1 – Vorige week scoorde de D1 maar 1 doelpunt, deze week een verpletterende 14! Dat is nou vooruitgang! Als we elke week zoveel scoren, kunnen we van elke ploeg winnen!

C3 – Afgelopen zaterdag heeft de C3 tegen KVS C2 gespeeld. Het was een erg spannende wedstrijd met de uitslag 4-6. Helaas niet gewonnen maar wat was het een leuke wedstrijd!!

C2 – De C2 had afgelopen zaterdag een lastige wedstrijd. De eerste helft kregen we 3 doelpunten tegen en lukte het ons helaas niet om te scoren. De scheidsrechter had jammer genoeg niet helemaal zijn zaakjes op orde, wat ons 4 stippen kostte in de eerste helft….. Na een goede preek in de rust konden we terugkomen naar een gelijke stand van 3-3. In deze wedstrijd was dit helaas het beste resultaat!

C1 – De C1 vocht een burenruzie uit met Dunas C1. En dat ging onze C1 goed af! Vooral verdedigend zat de boel op slot. In de aanval verdedigde Dunas fel op de bal en werden door ALO, heel slim, “rugkantjes” gelopen waar veel kansen en een aantal doelpunten uit kwamen. Uiteindelijk een beetje aparte eindstand: 0-10 voor ALO.

B1 – Waar de B1 vorige week nog nipt verloor, speelden we nu gelijk tegen Achilles. Ook werd er meer gescoord. Dus als deze trend voortgezet wordt, is het volgende week tijd voor een ruime overwinning vol met ALO-doelpunten!

A2 – De A2 kreeg zaterdag tegen Twist A2 al wat meer tegenstand te verduren. Een voorsprong van 2 punten werd gepakt en vastgehouden, maar Twist bleef aanhaken. Pas tegen het einde van de wedstrijd liep ALO uit tot een mooie overwinning. Eindstand: 17-9.

A1 – Geen bondsscheidsrechter dit keer. Gelukkig was Tom bereid om de wedstrijd te leiden. Bedankt! De A1 liet de selectie zien hoe je moet winnen met 12-10. We spelen (bijna) alle thuiswedstrijden voor de selectie, dus kom eens wat eerder naar het ALO-veld en moedig ons aan!