include(“teamindeling.php”);
[/insert_php]

Veldtraining: ma 18:30 – 19:30 & woe 17:30-18:30
Zaaltraining:

Afschrijven bij Nicolette Boersma, opstellingen_DEF@alo.nu,via email tot 1 week vóór de wedstrijd, anders 06-41693215

Programma ALO E1 komende week:
[insert_php] $team=E1;
$competitie=”zaal”;
$weken=1;
include(“programma.php”);

ALO E1 – Achilles E1: 10 – 6

Na een lange rustperiode mochten we dit weekend starten met de zaalcompetitie. Nou ja “rust”… We hebben wel gewoon getraind, 2 oefenwedstrijden gespeeld en Sinterklaas doet misschien ook nog wel wat met de hoofden van deze kinderen.

We hadden al geoefend tegen Achilles E1, dus wisten een beetje wat ze konden. Na een gelijkspel in de oefenwedstrijd konden we de mouwen opstropen voor deze confrontatie. Het werd een bijzonder leuke wedstrijd, waarbij er van 2 kanten fanatiek werd gestreden voor elke bal. Een aantal mooie doorloopacties en schoten van Achilles en door samenspel goed vrijgespeelde ALO-ers zorgden voor een gelijkopgaande eerste helft. Dit ging in de 2e helft zo door, waarna ALO in het laatste kwart de strijd het langst volhield. Achilles leek moegestreden en wij schoten er nog een paar mooi in, waardoor we met 10-6 de eerste punten konden bijschrijven.

Complimenten voor het harde werken, minder balverlies, beter samenspelen en zeker de 2e helft net iets slimmer spelen!

Michiel

(43)

De Meervogels E1 – ALO E1

De concurrent uit Zoetermeer was dit weekend net een maatje te groot.
Onze sterke punten zijn meestal dat we veel afvallende ballen pakken, een hoop kansen creëren en er een hoop afmaken. Helaas waren zij daar, zeker in de eerste helft, net een stukje beter in, waardoor het bij rust 7-0 stond. In de 2e helft lukte er een stuk meer, waardoor we die helft met 6-10 wonnen! Bij elkaar was het toch echt 13-10 voor De Meervogels, wat over de hele wedstrijd terecht was.
Wel denk ik dat we volgende keer kunnen winnen als het allemaal net een stukje beter gaat!