ALO E1 – Achilles E1: 10 – 6

Na een lange rustperiode mochten we dit weekend starten met de zaalcompetitie. Nou ja “rust”… We hebben wel gewoon getraind, 2 oefenwedstrijden gespeeld en Sinterklaas doet misschien ook nog wel wat met de hoofden van deze kinderen.

We hadden al geoefend tegen Achilles E1, dus wisten een beetje wat ze konden. Na een gelijkspel in de oefenwedstrijd konden we de mouwen opstropen voor deze confrontatie. Het werd een bijzonder leuke wedstrijd, waarbij er van 2 kanten fanatiek werd gestreden voor elke bal. Een aantal mooie doorloopacties en schoten van Achilles en door samenspel goed vrijgespeelde ALO-ers zorgden voor een gelijkopgaande eerste helft. Dit ging in de 2e helft zo door, waarna ALO in het laatste kwart de strijd het langst volhield. Achilles leek moegestreden en wij schoten er nog een paar mooi in, waardoor we met 10-6 de eerste punten konden bijschrijven.

Complimenten voor het harde werken, minder balverlies, beter samenspelen en zeker de 2e helft net iets slimmer spelen!