ALO B2 – VALTO B3

Vier wedstrijden gespeeld. Vier verloren. Toch kunnen we ook gewoon winnen. Meer scoren is het motto dan ook. Maar helaas. We starten slecht. Voor we het weten staan we na een kwartier met 0-5 achter. Een wedstrijd met weinig tegen veel. Maar de B2 geeft nooit op. Werken keihard. En gaan er toch voor. In de hitte best lastig. Gelukkig weten we de nul van het bord te halen door een doorloop van Chelsey, aangegeven door Annabel. 1-5 is dan de score. Een schot van Cas achter de paal raakt ook doel en we komen weer dichter bij (2-5). Bam, Bam, helaas dan is het 2-7. Een schot van Joris maakt dat het 3-7 wordt. Voor rust scoort Valto nog 1x. We gaan de schaduw in met 3-8.

Waterdrinken, uitpuffen en daarna weer verder. Kijken hoe we door deze wedstrijd heen komen. Ditmaal start ALO sterk. We hebben meerdere kansen per aanval, blijven goed druk zetten en vooral ook minder fouten maken. Eerst Cas met een schot (4-8). Een schot van Chelsey in de volgende aanval. Mis. Annabel staat goed op te letten, vangt de bal af, en scoort (5-8). Het feest is nog niet afgelopen. Joris gaat vanuit de ruimte voor de doorloop, Chelsey staat ver weg, ziet het, gooit en Joris scoort een heel mooi doelpunt (mede door de perfecte aangeef). Ineens staat het 6-8. Nu al net zoveel als de eerste helft gescoord. Ook Valto geeft weer gas en maakt het 6-10. We kunnen weer een doorloop van Joris bijschrijven. Net als zijn vorige doorloop ook uit de ruimte, ook door Chelsey weer vanuit de ruimte aangegeven. En natuurlijk weer een mooi doelpunt (7-10). Ineens staan we met 7-14 achter. Maar dan lijkt het wel het Haags kwartiertje. ALO is dan de betere. En dat komt ook in uitdrukking in de score. Eerst een strafworp benut door Chelsey (8-14). Dan een schot van Cas (9-14). Valto weer een goal (9-15). Joris met een doorloop, aangegeven door Annabel (10-15). Valto weer een (10-16). Danique met een schot (11-16). Valto weer een (11-17). Joris dan met een schot, maakt de 12-17 (en is met 5 doelpunten 50 euro rijker). Gelijk daarna onderschept Joris de bal, ziet Chelsey vrij, gooit en natuurlijk raak (13-17). Ook Danique schiet nog eens. Net mis, Maar weer een korte kans voor Cas. De 14-17 staan op het bord. En dan is het tijd. De 2e helft met 11-9 gewonnen. Helaas krijgen we daar geen bonus voor. Het leek dat we ingemaakt zouden worden met een 0-5 achterstand. We hebben de 2e helft laten zien dat we het wel kunnen. 31 doelpunten in een B-wedstrijd is toch aardig. De scheids had het er maar druk mee.

Hard gewerkt en niet opgegeven. Donderdag de laatste wedstrijd van dit seizoen. Laten we gelijk zo goed beginnen. Wie weet wat er dan nog gebeurt.