Avanti A4 – ALO A3

Coach afwezig, En Marcel (die toch al in de hal was met de B2) als invalcoach. Jesse W. en Trevor beiden een halve wedstrijd als invaller. De start is slecht.

Avanti scoort namelijk 2x (2-0). Gelukkig laten we de koppies niet hangen en vechten (figuurlijk) terug. Jesse scoort dan ook een schot (2-1). Avanti blijft druk zetten en maakt 3-1. Weer weet ALO een kans uit te spelen. Een schot van Emiliya maakt de 3-2. Dan gaat het gas weer open bij Avanti. En ineens staan we met 5-2 achter. Toch blijven we goed doorspelen. Kansen zoeken en vaak uitverdedigen. Waar ook een paar keer ballen door onderschept worden. Dan komen er doelpunten van ALO. Drie stuks om precies te zijn. Jesse met een schot, Sven met een omdraaibal en Sven met een schot. En het is weer gelijk (5-5). Na de drie van ALO volgen er helaas 3 van Avanti (8-5). Voor rust scoort ALO ook nog 3x. Schoten van Emiliya, Jesse en Katinka maken de ruststand 8-8. Een gelijk opgaande wedstrijd met een gelijke stand.

De start na rust is goed. Sven met een omdraaibal en Sven met een schot maken dat we met 8-10 voor komen. Maar Avanti kopieert dit en maakt de stand weer gelijk (10-10). Weer Sven die zorgt met een schot voor 10-11. Avanti dan weer 2x, nu staan we weer achter met 12-11. En weer komen we gelijk, ditmaal door een schot van Trevor. En weer antwoordt Avanti met een doelpunt, ook ALO antwoordt weer met een doelpunt van Sven. Inmiddels is het 13-13. Een terechte eindstand. Maar helaas de wedstrijd is nog een paar minuten. Avanti scoort weer 2x en brengt de stand op 15-13. ALO krijgt nog een paar kansen maar helaas. Net verloren. Toch was het een goeie wedstrijd welke een gelijk spel verdiende.

Volgende week weer zo goed spelen. Dan komen de punten vanzelf.

Jesse W. en Trevor bedankt voor het invallen.