KVS D4 – ALO D1

Een eerste wedstrijd voor ons D-team tegen de Scheveningse vissen helaas wel zonder hun eigen coaches. Gelukkig hebben ze nog iemand gevonden die hun door de wedstrijd heen kon helpen met ook nog eens een Schevenings verleden. Maar goed na een wat onwennig teambespreking gingen we even lekker inschieten met doorlopen, uitwijken en strafworpen nemen. De kids waren er al helemaal klaar voor om te beginnen. Eenmaal van start hadden zowel KVS en ALO moeite om de korf te vinden. Uiteindelijk werd de score geopend door KVS na iets meer dan 10 minuten spelen. Met veel kansen over en weer was het een hele spannende wedstrijd om te zien. Tot aan de rust bleef het 1-0 voor KVS. In de rust met een pakje drinken en een energie reepje heeft de coach nog wat aanwijzingen gegeven over hoe we nu het beste konden spelen. Het advies was snel met de bal naar de korf en als je vrij staat of een ander die er misschien beter voor staat lekker schieten en de rest probeert de bal zo snel mogenlijk te vangen voor een volgende mogelijkheid. Dit resulteerde in de 2e helft al vrij snel tot de gelijkmaker. Met heel goed spel en heel veel kansen weer over en weer, was het uiteindelijk KVS die de 2-1 maakten. ALO ging daarna vrij snel weer op zoek naar de gelijkmaker, helaas voor ALO scoorden KVS nog 2x 4-1. Dit was tevens ook de einduitslag. Aan het einde van de wedstrijd met wat treurige gezichten aan ALO kant was de coach erg positief over het spel. Ze speelden erg leuk rond, er kwamen erg goede kansen uit. De kinderen konden hier erg trots op zijn en dit allemaal meenemen naar de volgende wedstrijd en dan weer ik zeker dat de punten er vanzelf wel komen.