Valto F2 – ALO F2

Weer een zaterdag. Ditmaal naar Valto. Ritje tussen de kassen door. Casper vrijdag nog ziek. Maar zaterdag weer topfit. Geen afmeldingen. Dus weer met de vaste vijf. Twee sportzalen, wij mogen in de 2e hal. Helaas geen ballen aanwezig dus geen inschieten ditmaal. Dan maar een beetje rennen. Geen scheidsrechter. De speeltijd wordt niet gehaald. Gelukkig is er een ouder bereid om te fluiten. We gaan van start.

De eerste 10 minuten gaan we goed van start. Rennen goed mee als we moeten verdedigen. ALO is de eerste die scoort. Ravi weet de 0-1 erin te schieten. Ook Sophia Rosa doet dit en maakt de 0-2. Dan geeft Valto even gas. En weet de 1-2 en 2-2 te scoren. Dan is het tijd. De eerste 10 minuten zijn om. De 2e tien minuten gaan van start. Ditmaal weet Casper te scoren en maakt een vreugdesprong. Voor we de rust hebben scoort Valto ook nog 1x. De ruststand is dan 3-3.

Tot nu toe een gelijk opgaande wedstrijd. Het 3e kwart begint Valto beter en ze zetten ALO op een 4-3 achterstand. Gelukkig weet Nieke de 4-4 te maken en staan we weer gelijk. Spannende en leuke wedstrijd tot nu toe. Ondanks dat Valto een paar grotere kinderen heeft gaat het nog best goed. In het 4e kwart komt er een meisje bij Valto in als wissel. Zij is ook iets groter en kan het al redelijk goed. Ziet de Valto kinderen vrijstaan en kan ook de ballen gooien. Ondanks dit maakt Nieke toch de 4-5 voor ALO. Een overwinning kan nog steeds. Helaas weet Valto dan, vooral door het grotere meisje, veel ballen goed bij de paal te krijgen. Ineens staan we gelijk, en daarna achter. De ALO kinderen kunnen de mooie worpen van het meisje niet meer bijhouden en lopen zo hard ze kunnen. Helaas maakt Valto nog veel doelpunten. We verliezen met 10-5. Weer hard gewerkt. Dit gaan we volgende week weer doen. De strafworpen wordt een gelijk spel (3-3). Volgende week weer nieuwe kansen.