Van de redactie

Gelukkig wist ALO 1 afgelopen zondag nog net op tijd te ontsnappen uit de zelfgegraven kuil tegen middenmoter Sporting West. De eerste helft was er niets aan de hand, sterker nog, er werd lustig op los gescoord door onze helden en de gelaten Amsterdammers deden slechts half mee waardoor er na 30 minuten een geruststellende 12-6 ruststand op het scorebord stond. Of er al in de rust gegraven werd aan die kuil of pas daarna en door wie is niet helemaal duidelijk, maar feit is dat ALO nog slechts twee(!) keer wist te scoren in de 2e helft waar de steeds enthousiastere Mokummers ongeveer bleven doen wat ze de hele tijd al deden, nl. 6 à 7 keer scoren. Resultaat: schier ondraaglijke spanning, publiek nagelbijtend op de tribune maar gelukkig saved by the bell en toch weer 2 punten in de tas. Lekkâh! Gaat je als meelevend publiek niet in de koude kleren zitten…
ALO 2 had dat overigens óók net gedaan, 2 punten in de (verder nog lege) tas stoppen. Tegen een gelijkwaardig Sporting West werd een aanvankelijk opgelopen achterstand al voor rust omgebogen in een kleine voorsprong, waarna die de tweede helft keurig geconsolideerd en zelfs iets uitgebouwd werd met enige hulp van hogerhand (Casper & Roy). De eerste punten smaken altijd het lekkerst, zeker als ze het gevolg zijn van een uitstekende wedstrijd en goed spel. Goed gedaan ALO 2! Zo komen er nog wel meer puntjes binnen.

En dan komend weekend. Zoals bekend is ALO op 1 februari 1906 opgericht, hetgeen betekent dat de 114e verjaardag aanstaande is. Een ieder die ALO een warm hart toedraagt wordt door het bestuur uitgenodigd dat a.s. vrijdag mee te komen vieren. Hier nog eens die uitnodiging…

Zaterdag, op de verjaardag van ALO dus, zoals gebruikelijk vanaf 1 uur (E1, E2, F2) thuiswedstrijden in Ockenburgh tot een uurtje of zes (ALO A1, aanvang 17:00 uur).
Na afgelopen zeer goed bezochte Super Sunday komende zondag weer vier wedstrijden thuis. Traditioneel bijt ALO 7 het spits af om 1 uur, waarna achtereenvolgens ALO 3 (14:10 u), ALO 2 (15:20u) en ALO 1 om iets na half vijf in actie komen. De eerste wedstrijd won ALO dik van DKV/Victoria dus we hopen nu weer op een beetje relaxte wedstrijd voor het publiek 😉 Het belooft weer een heet zondagje te worden!