KCC/SO Natural B3 – ALO B2

Ditmaal een wedstrijd om 16.35 uur in het verre Capelle ad IJssel. Een gewijzigd team. Drie afmeldingen. Maar de toppers Laeta, Loek en Simcha mee. We zijn er klaar voor. Dan de fluit die de eerste helft aankondigt.

KCC start goed. Heel goed zelfs. Al snel staan we met 3-0 achter. Gelukkig stopt het dan en gaat ook ALO van start met scoren. Een schot van Simcha en daarna een schot van Annabel maken het 3-2. KCC maakt er dan weer snel een waardoor we 4-2 achter staan. Dan wordt er weer van vak gewisseld. Chelsey staat klaar met de bal en ziet Simcha vrij staan. Een ferme worp naar Simcha, schot van Simcha en ook het doelpunt van Simcha (4-3). Weer komt de bal in onze aanval. Simcha maakt een mooie beweging. Een overtreding tot gevolg. Een strafworp voor ALO. Chelsey gooit deze erin. We staan weer gelijk. Mooi zo. We spelen niet slecht maar KCC geeft extra druk door weer 2 doelpunten (6-4). Nog steeds niets aan de hand. Simcha neemt een doorloop, Julia geeft aan en Simcha scoort (6-5). Helaas is nog steeds de score in de eerste helft niet klaar. Twee doelpunten van KCC maken de ruststand 8-5.

Na rust gaan we goed verder. Maar weer is het KCC die scoort (9-5). Laten we dan maar Simcha weer schieten, die is vandaag goed op dreef. Het schot is weer raak (9-6). KCC is niet onder de indruk en scoort nog een paar keer, 10-6, 11-6, 12-6. Het gaat maar door. Een schot van Simcha en een doorloop van Simcha (aangeef Chelsey) maken dat we weer terug komen tot 12-8. Weer 2 doelpunten van KCC maken het toch wel een groot verschil in de stand (14-8). We blijven toch hard werken. Simcha neemt nog maar eens een doorloop, weer met aangeef Chelsey. De 14-9 is een feit. Maar weer scoort KCC er een (15-9). Joris geeft vlak hierna een doorloop uit de ruimte aan Annabel aan. Welke er netjes in gaat (15-10). KCC weet nog uit te lopen tot 17-10. Een wedstrijd met veel doelpunten. 7 doelpunten van Simcha. Het lijkt of de andere 2 invallers niets gedaan hebben. Niets is minder waar. Loek heeft veel goeds gedaan. Goeie ballen aangegeven, ballen afgevangen en vooral door de veel grotere heer zich niet laten weg duwen. Ook Leata draagt haar steentje bij. Veel ballen afgevangen en onderschept. En veel ballen goed aangeven. Het drietal uit de C deden het geweldig. Jullie mogen trots zijn op jullie prestatie.

LOEK, LAETA en SIMCHA super bedankt voor jullie goeie invallen.