DES B2 – ALO B2

Alle vaste lezers/sters hebben vorige week kunnen lezen dat DES vorige week met een 3-17 overwinning naar huis ging. Zeven dagen later zijn we op bezoek bij DES B2. Een overwinning lijkt er niet in te zitten. Na de uitslag van vorige week. Maar toch gaan we ervoor. Julia met blessure niet aanwezig. Linda en Loek vallen in.

We beginnen best goed. Weinig fouten en een goeie verdediging. Het duurt dan ook 14 minuten voor de eerste bal door de mand gaat. We staan dan met 1-0 achter. Een doorloop van Joris, aangegeven door Annabel zorgt voor de 1-1. Onverwacht spannend. Tot rust scoort DES nog 2x. Een ruststand van 3-1. Na vorige week was dat een mooie ruststand. Een ruststand met mogelijkheden.

Na rust scoort DES weer (4-1). Dan neemt ALO weer initiatief. Eerst Annabel die een kort schot bij de paal benut, die na een schot van Joris werd afgevangen. Een schot van Cas zorgt dat we weer terug zijn (4-3). DES scoort. Joris neemt de bal uit een gooit Annabel aan, die gelijk scoort. 5 seconden na het doelpunt van DES scoren we dus ook. Inmiddels is het 5-4 en blijft het spannend. DES geeft weer gas en komt op 7-4. Nu is het gedaan. Dit gaat niet meer lukken…… Of toch? Een schot van Cas maakt het 7-5. DES antwoordt met de 8-5. Een schot van Joris gaat over, Chelsey vangt af en scoort kort achter de paal (8-6).  DES scoort de 9-6. En een schot van CAS maakt het weer 9-7. Dan klinkt het eindsignaal. Helaas verloren. ALO speelde beter dan de thuiswedstrijd. Heeft DES onder de 10 gehouden en scoort zelf in de 2e helft net zoveel als DES. De 2e helft spelen we dus gelijk. Maar daar krijgen we geen punten voor. Goed gewerkt en goed tegenstand geboden. LINDA en LOEK bedankt voor het INVALLEN!!!!!