ALO B2 – DES B2

Onze laatste thuiswedstrijd. Kate afwezig, Julia geblesseerd. Gelukkig waren Simcha en Max, beiden uit de C1, er en maakten ons team compleet. De C1 net zelf kampioen geworden. Maar toch beide heren bij de B2 meedoen. DES op de 2e plek, ALO op de 5e plek. Moeilijke wedstrijd dus. Maar toch vol goede moed erin. We beginnen op tijd. Beide teams staan scherp. Ouders weer in volle getale op de tribune.

De eerste 7 minuten geen doelpunten. Daarna gaan beide teams los. DES begint met de 0-1. En ALO antwoordt met een schot van Joris (1-1), DES is weer aan de beurt, en maakt 1-2, direct gevolgd door een korte kans van Simcha die de 2-2 op het bord zet. DES weer met de 2-3 en ALO met een doorloop van Joris, aangegeven door Chelsey vanuit de ruimte, waardoor we weer op gelijke hoogte komen (3-3). Dan gaat het mis: 3-4, 3-5, 3-6. Ho maar, zo is het wel weer goed. Laat ALO ook maar scoren. Een doorloop van Annabel, aangegeven door Joris, maakt een einde aan de score van DES (4-6). Helaas van korte duur, want de 4-7 en 4-8. Dan is het rust.

Na rust gaat DES gewoon verder met scoren. Inmiddels is het 4-9. Gelukkig maakt Joris een doorloop, aangegeven door Chelsey. En we komen weer terug tot 5-9. Maar DES antwoordt met de 5-10 en 5-11. Jammer, want zo veel beter zijn ze niet. Dat blijkt als Joris en Annabel beiden scoren met een schot (7-11). DES scoort ook weer 2x en blijft de voorsprong goed verdedigen. De 7-13 achterstand staat dan inmiddels op het bord. Toch nog een tegenoffensief van ALO. Eerst Chelsey die een strafworp veroorzaakt en deze zelf neemt. Ook bij het 2e doelpunt is Chelsey betrokken. Chelsey staat in een hoek achter de korf. Ze ziet Annabel vrij staan dicht bij de korf. Deze scoort. Inmiddels is het 9-13. In de 2e helft staan we dus gelijk. Toch niet gek. Helaas in de laatste minuut het laatste doelpunt van DES. Eindstand 9-14. Het lijkt een kansloze partij aan de stand te zien, maar het was een goeie wedstrijd. Er is hard gewerkt. En helaas mochten we er niet meer scoren. Gelukkig nog veel leuks voor de boeg.

MAX en SIMCHA bedankt voor het INVALLEN (jullie zijn weer toppers).

Het is de laatste thuiswedstrijd, dus nog maar even wat leuke dingen doen. Eerst bowlen. Gezellig met ouders en de B2-ers. Wisselende scores, hoge, lage, ballen in de goot, strikes, spares. Alles werd gegooid. Hierna maar gelijk aanschuiven voor het eten. Een plaat waar je zelf je eten op moet bakken. PFFFF er lag zoveel, dat we allemaal bijna ontploften. Nog wat drankjes en naar huis. Het was een superdag.