ALO B2 – DES B2

De derde wedstrijd van 6. Ditmaal tegen het sterke DES. Een heerlijk zonnetje. Delilah haar eerste hele wedstrijd. Yanna al warm gelopen bij de C. Zal ditmaal een zeer kort verslag worden. Wel met veel doelpunten (20 in totaal).

DES begint sterk en bijna ieder schot is raak. We staan na 20 minuten met 0-7 achter. Gelukkig gaat de nul bij ALO ook van het bord. Een schot van Cas zorgt voor de 1-7. De ruststand is 1-8. Het lijkt of we helemaal weggespeeld worden maar dat is niet het geval. ALO scoort gewoon niet.

Na rust gaat DES weer door met scoren. Ze komen tot 1-11. Dan 2 schoten van ALO die doel raken. Eerst een schot van Chelsey. Daarna een schot van Joris. Dan neemt DES het weer over. Het wordt uiteindelijk 3-17. ALO had voldoende kansen om er een stuk of 8 te maken. DES was de betere en waarschijnlijk de kampioen.
Toch was het een geslaagde middag. Volgende wedstrijd meer geluk.