TC Nieuws

• Gemiddeld genomen over de gehele linie uitstekende resultaten afgelopen weekend. Van de in totaal 17 ALO-ploegen die dit weekend in actie kwamen, pakten er maar liefst 13 de volle winst, 2 x gelijk en werden er slechts 2 verloren. In totaal werden er dus maar liefst 28 van de maximale 34 punten binnen gesleept. Of dit ook kampioenen oplevert is nog wat te vroeg om daar al een conclusie over te kunnen trekken, maar veel ALO-ploegen staan in ieder geval bij de bovenste plekken.
  • We gaan niet alle wedstrijden van commentaar voorzien, maar … meest zinderende wedstrijd was waarschijnlijk die van ALO 1 (zie verslag elders) dat na een ruime 14-6 achterstand vlak na rust en een 18-12 achterstand 13 minuten voor tijd, met 18-19 toch nog de volle winst pakte tegen het sterke Phoenix! Nooit opgeven dus, is de duidelijke boodschap.
  • Meest opzienbarende overwinning dit weekend was toch wel die van ALO B1 dat een op papier gelijkwaardige tegenstander met name in de 1e helft helemaal zoek speelde; 19-2 werd het maar liefst uiteindelijk.
  • Veel ploegen dus die een hoop scoorden, maar de meeste treffers dit weekend werden niet door bovengenoemde ploegen gemaakt, ook niet door ALO 3 met 21 doelpunten, maar …. door … ALO E1 (met 23 treffers).
  • Komend weekend bij de jeugd vooral uitwedstrijden en de senioren met name thuis. ALO 1 mag zondag thuis, aanvang 16.35 uur tegen de nieuwe nr 2, Furore. Hoe dan ook, genoeg interessante wedstrijden om even mee te pakken.
  • Scheidsrechters. Er staan nog steeds 11 wedstrijden open waarvoor we een ‘reserve’-scheidsrechter moeten leveren (het kan dus zijn dat je uiteindelijk niet hoeft te fluiten), waaronder – meest dringend – die van komende zaterdag van ALO 3. Het gaat om de volgende wedstrijden:14-dec 15:00 ALO 3 – Meervogels / Física 4 11-jan 16:10 ALO A1 – Valto A211-jan 18:30 ALO 4 – Madjoe 3

29-mrt 11:00 ALO 3 – Fortuna / Delta Logistiek 5

• Na komend weekend breekt zo ongeveer de Kerstvakantie aan. In die periode zijn er behalve voor ALO C1 (op zat 21 dec) en ALO B2 (op zat 4 jan) ook geen competitiewedstrijden. In de gehele Kerstvakantie zijn de zalen NIET ingehuurd voor trainingen (van maandag 23 december t/m vrijdag 3 januari zijn er dus GEEN trainingen). Na 2 weekjes rust kan iedereen vanaf maandag 6 januari weer aan de bak. Misschien ook een mooi moment voor nieuwe mensen (of ‘herintreders’) om het nieuwe jaar goed te beginnen en vrijblijvend mee te gaan trainen. Er is nog ruimte genoeg in de diverse ploegen.

Voor vragen en opmerkingen: tc@alo.nu