Van de redactie

ALO 1 en ALO A1 hadden het niet moeilijk afgelopen weekend. ALO 1 had vooraf nog wel z’n bedenkingen vanwege de winst van tegenstander Furore op Sporting West, waartegen het eerste tijdens een off-day de bietenbrug op ging en vanwege de Krommeniese luchtbrigade, maar toen bleek dat de langste heer t.g.v. een blessure werd vervangen door een kabouter, bleek bij ALO alleen de eerste aanval last te hebben van de lange reis en het ongelukkige aanvangstijdstip. Na een 2-0 achterstand was het met de rust al(?) 2-7 en in de tweede helft werd zelfs nog 15 keer gescoord waardoor er een 10-22 eindstand op het bord stond. Dat dit eigenlijk nog een doelpuntje of 10 te weinig was mocht de pret niet drukken.

Eigenlijk deed ALO A1 zich op dezelfde manier te kort tegen een onthutsend zwak VEO en de vooraf afgesproken 30 doelpunten werden bij lange na niet gehaald. Minimaal de eerste 10 minuten van elke helft bleef het angstvallig stil qua juichen. De uiteindelijk 20 gemaakte doelpunten kwamen dientengevolge tot stand in iets minder dan 40 minuten, dus in die zin toch nog een aardig gemiddelde. En toen, na het raadplegen van de andere uitslagen bleek dat concurrent Avanti verloren had, kon er toch nog geglimlacht worden.
ALO 2 startte goed tegen een sterke tegenstander (Achilles) maar gaf op het laatst de wedstrijd toch nog uit handen. Hard gewerkt maar zonder punten naar huis is dan erg zuur.

Eerst a.s. vrijdag de eerste klaverjasavond van dit seizoen en de KC. Volgens mij is de belangstelling overweldigend dus dat belooft weer een ouderwets gezellig kaartavondje te worden. Zaterdag slechts vier thuiswedstrijden, wel weer vanaf 13.00 uur dus geen reden om niet ff te gaan kijken. Zondag treft ALO 1 om 15:35 uur concurrent Swift, dat ongeslagen bovenaan staat. Geen reden om bang te zijn, als ALO doet wat het goed kan en het massaal opgekomen publiek als één man achter ons vlaggenschip gaat staan, dan is er van alles mogelijk. Voor het eerste speelt ALO 3 overigens ook tegen Swift, ook naaste concurrent, om 13:05 uur, dat het met 1 verliespunt minder net iets beter deed tot nu toe. Tussen deze Swift-wedstrijden neemt ALO 2 het om 14:20 uur op tegen Apollo, dat onderaan staat, dus hier liggen ook mogelijkheden. Kortom, dat belooft weer spanning en sensatie.