Zeperd

Nog de tweede helft gezien van ALO 3 die afstevenen op een topnotering in de 3e klasse nadat ze Sporting West even opzij zetten! Ook ALO 2 continueerde haar zegereeks door Phoenix 2 met 17-13 terug te sturen naar Zoetermeer. Nadat Colin voor ALO 1 uit de startblokken schoot met 2 snelle treffers ging het succesverhaal van zondag 17 februari nog door tot de 20e minuut met een 10-6 voorsprong. Wat er daarna gebeurde is voer voor psychologen. De productie stagneerde, het blok lopen en blok zetten van de Amsterdammers werd allemaal oogluikend toegestaan, de frustratie nam toe waardoor de concentratie verdampte en het scoren stagneerde. Verloren we uit in het laatste kwartier, nu verloren we de wedstrijd in de periode voor en na rust toen Sporting West vlak voor rust teug kwam tot 10-9 en na rust vrolijk doorpakte naar 10-12 voordat Myrthe met haar tweede goal een einde maakte aan de spurt. Tegenstander liep weer weg naar 11-14 maar Soof en invaller Raven (in de ploeg voor de geblesseerde Thomas) met zijn tweede goal, zorgden voor de aansluiting.

Op dit moment gewisseld naar de oude beginopstelling in de hoop dat de automatismen de wedstrijd zouden kantelen in ons voordeel. Helaas voor het publiek pompte Sporting West er vier achter elkaar in en was de tweede nederlaag in 2019 nagenoeg een feit. Ook al scoorden Elise en (2x) Sven nog, tegen de tijd dat het laatste fluitsignaal klonk stond er 16-20 op het scorebord. Er resten ons nog drie uitwedstrijden (de eerste is 10 maart bij DKV), de week erna weer uit tegen Haarlem, 24 maart is de laatste thuiswedstrijd in Ockenburg tegen Furore en we eindigen de laatste dag in maart tegen Swift, die dan al een paar weken kampioen zijn!