De kogel is door de kerk

De absolute topper in 2F liep uit op een klein debacle. Niemand had dat gedacht na de eerste 30 minuten waar we prima partij gaven aan de koploper en waarin alle dames een keer scoorden en Roy (3x), Casper en Colin een keer. Rust 9-10 waar dat andersom had moeten zijn. Wij misten echter veel goede kansen. Maar eerlijk is eerlijk ALO maakte teveel fouten in de opbouw en soms ook al als de bal in de aanval was. De scheidsrechter, die we nog kennen van de seizoenopening tegen DOT, liet ook nu weer heel veel ruw spel toe. Weinig zin in nog een gele kaart en maar de boel de boel gelaten omdat enig commentaar, gezien de stand, ook weinig uithaalde.

Wat er in de tweede helft is gebeurd heb ik gemakshalve even uitgewist maar van alle afspraken die we in de rust hebben gemaakt kwam weinig meer terecht. Wanneer je met de laatste 18 minuten van de eerste helft meegerekend (alleen Roy scoorde nog 9-10 in de slotseconde) en 21 minuten van de tweede helft geen doelpunt maakt, dan is het duidelijk dat Swift in een versnelling hoger en met meer verdedigende druk duidelijk een maatje te groot was. Dus hulde aan Swift maar wel met een sneer naar heer nummer 17, die een rot overtreding maakte op Myrthe en er daarna vrolijk om glimlacht, omdat hij dat deed onder de neus van de scheidsrechter en er mee weg kwam. Hoe dat kan? Colin, Sven en Casper waren verantwoordelijk voor de 3 goals in de tweede helft. De competitie is gedaan en dat is veel te vroeg helaas. Komende zondag een lastige uitwedstrijd bij DOT. Gewoon net zo goed verdedigen als thuis, dan komt het allemaal goed.