Dat wat níet gebeurde met de kleedkamers

Vanaf 1960 (6 jaar nadat ALO naar de Bosjes van Pex kwam) openden we op de plaats van de huidige kleedkamers de voorgaande versie kleedkamers. Niet van steen, maar van hout. Het deed in die tijd ook meteen dienst als kantine. Er waren tussenschotten die verwijderd konden worden, zo werd het één. Een mooie constructie moet het geweest zijn. Er was ook een luik dat open kon voor de verkoop van drankjes en snoep.

Maar in 1970 wilde ALO meer. Een echte eigen kantine! Deze zou er ook komen, maar er waren ook plannen die het níet haalden. Namelijk een kantine naast de bestaande kleedkamers met optie tot een aangesloten nieuwe kleedruimte. De bouwtekening ligt nog netjes in het archief. Het rechter grijze blok was bovenstaande kleedkamer.

ALO Historie

Auteur: Martijn van Wensveen
Contact: historie@alo.nu

(83)