ONDO B4 – ALO B2

En dan is het vrijdag en weten we, dat door missen van spelers, we de wedstrijd niet kunnen spelen. Gelukkig kunnen we deze verplaatsten naar maandagavond. Wedstrijdsecretariaat ABC, dank voor het regelen. Om 17.30 staat de B2 voor het hek bij ALO. Op naar Ondo. Een korte rit van nog geen half uur. Ruim op tijd staan we op het veld. Om 18.30 begint de wedstrijd. Trevor als invaller, Kate helaas er niet bij. De wedstrijd gaat om de 3e plek. Ondo staat 4e maar is bijna gelijkwaardig. Waar de andere 2 teams uit de poule te goed zijn.

We starten heel goed. Soms wel 5 a 6 kansen in een aanval. Maar helaas weinig productief. Lang blijft het 0-0. Gelukkig maakt Joris een doorloop welke door Yanna wordt aangegeven. Helaas een overtreding, maar gelukkig wel een strafworp. Deze maakt Chelsey waardoor we 0-1 voor komen. Weer duurt het lang voor de 2e erin zit. De 0-2 komt met een korte kans op rekening van Chelsey. Dat zijn de wapenfeiten van de eerste helft.

De 2e helft beginnen we goed met een mooi doelpunt van Julia, welke gelijk een vreugdedansje maakt (0-3). Dan Ondo met de 1-3. Gelukkig gaan we goed door met de 1-4 door een korte kans van Chelsey. Weer scoort Ondo mee (2-4). Gelukkig weet Julia ook haar 2e doelpunt te maken door het benutten van een korte kans (2-5). Weer scoort Ondo mee (3-5). De 3-6 komt op naam van Trevor door een afstandsschot. En weer scoort Ondo (4-6). We wisselen weer. Door het snelle influiten weet Annabel een doorloop uit de ruimte te nemen en met goeie aangeef van Cas. Weer staan we er 3 voor. De doorloop van Danique maakt dat we op 4-8 komen. De buit is binnen. Of toch niet. Het wordt 5-8. Een doorloop van Trevor, aangeef Chelsey, word het 5-9. Nog 5 minuten en dan zijn we de winnaar. Goed rondspelen en alleen goeie kansen schieten is de opdracht. Helaas lukt dat niet zo goed. Dan wordt het 6-9, 7-9 en 8-9. Dit gaat niet goed. Dan ook nog tijdrekken van de scheids krijgen. Gelukkig is het tijd en winnen we met 8-9. Een terechte winnaar. Helaas hadden we met de 100den kansen met meer kunnen winnen, maar er is bijzonder hard gewerkt. Jullie mogen trots op jezelf zijn. Zaterdag de laatste veldwedstrijd tegen de koploper. Maar even plezier maken dan.