ODO B2 – ALO B2

Alweer de 3e wedstrijd van het seizoen. Vorige wedstrijd dik verloren maar hard gewerkt. Wat zal deze keer brengen. Het weer zit in ieder geval mee. Het regent lekker. Op naar ODO dan maar. En daar zijn we, zo’n 30 minuten later. Geen wedstrijden daar. Slechts een paar mensen in de kantine. Bakkie koffie, thee of water. Danique afwezig. Trevor en Jesse W. mee. Even inschieten en daar gaan we.

De scheids fluit in. En hop, binnen 5 minuten staan we met 3-0 achter. Gaat dit net als vorige week? Gelukkig zijn we nu wakker en komt de scherpte er een beetje in. Een mooie actie van Kate resulteert in een strafworp. Cas neemt deze en scoort. Ook een schot van Annabel raakt doel. En ineens staan we op 3-2. Dus toch niet kansloos. Een van de bekende doorlopen vanuit de ruimte wordt aangegeven door Chelsey. Joris, de doorloopnemer zorgt dat deze erin gaat en maakt 3-3. We zijn weer terug. ODO antwoordt met een tegendoelpunt (4-3). Nog een doorloop. Ditmaal gaat Cas vanaf de zijkant naar de korf, Trevor gooit. En weer zit ie (4-4).  Rust. Zo doorgaan en alles is mogelijk.

Dan een heeeel ver schot van Chelsey welke doel raakt (4-5). Helaas is het antwoord van ODO de 5-5. We gaan goed door. Jesse W. neemt een doorloop maar wordt gehinderd. Strafworp. Cas neemt deze weer en ook deze gaat erin (5-6). Dan is de scherpte bij ALO weg. Ballen gaan verkeerd, vergeten mee te lopen met de doorlopen, enz. Binnen 8 minuten staat het ineens 10-6. Oeps. Nog 4 minuten op de klok. Nog 2 minuten, nog anderhalve minuut. Dan nog een vrije bal . Chelsey staat, Annebel geeft aan. Hij wordt goed genomen en Chelsey schiet de 10-7 erin. Helaas kosten 13 minuten missen van scherpte de overwinning. Volgende wedstrijd 60 minuten scherp en de kansen zijn er.