Avanti B2 – ALO B2

En toen was het zaterdagmiddag. Een uitwedstrijd bij Avanti. Vorig jaar was de hal niet open en gingen er wat ouders koffie drinken bij de nabijgelegen Albert Heijn. Dit maal was de kantine wel open en konden we daar een lekker bakkie drinken. Dan de hal in. Daar gaan we.

Avanti begint goed. ALO maakt foutjes en Avanti heeft de betere kansen. Toch is het ALO dat met een mooi schot van Mike de 0-1 op het bord zet. Avanti blijft aandringen maar de verdediging doet het goed. Ook het 2e doelpunt is van Mike. Ditmaal een mooie doorloop met aangeef van Chelsey maakt dat het 0-2 wordt. Maar al snel weet ook Avanti de korf te vinden en maakt het heel snel 1-2 en 2-2. ALO wordt al beter en raakt gewend aan het fysiek sterke Avanti. Ook de lengte van sommige tegenstanders is behoorlijk. Maar ook daar gaan we steeds beter mee om. We spelen verder en Annabel maakt een mooi afstandsschot, echter net mis. Chelsey let goed op en weet de 2-3 op het bord te zetten met een kort schot achter de paal. Mike gaat vandaag erg goed en weet met een schot achter de paal de 2-4 te maken. Super mooi. Eindelijk eens een wedstrijd waar we voor staan. Voor rust weet Avanti ook nog te scoren waardoor de ruststand op 3-4 uitkomt.

Na rust gaan we door. Maar Avanti maakt de 4-4. Dan blijft het lang spannend. Zeker 10 minuten geen doelpunten. ALO heeft wel het betere van het spel. En dan Mike en Chelsey hebben iets afgesproken. En nog geen minuut later komt het tot uitvoering. Chelsey trekt iets naar achter weg terwijl Mike haar de bal doet toekomen. De korte kans wordt benut door Chelsey waardoor we 4-5 voorkomen. Twee minuten voor tijd maakt Avanti gelijk. En zo blijft het. Het eerste kwartier was Avanti de betere, daarna was ALO de bovenliggende partij. Helaas wisten we niet meer te scoren uit alle kansen. Maar een gelijk spel is toch lekker. Hard gewerkt en goed gespeeld. Volgende keer meer scoren, dan worden het makkelijkere wedstrijden.