ALO B2 – Phoenix B2

De eerste wedstrijd in het nieuwe jaar en gelijk tegen de ongeslagen koploper. Maar hoe goed zijn ze echt? Als wij op stoom zijn, kunnen we een hoop.

Het begint met een doelpunt van Phoenix. En kort daarna een kort schot van Annabel. De stand is dan 1-1. Niets aan de hand. Lang krijgen beide partijen kansen maar die gaan alle mis. Dan een doelpunt van Phoenix, en nog een. Het is inmiddels 1-3 en beide partijen scoren even niet. Na 19 minuten scoort Phoenix nog een paar keer. De ruststand is 1-6.

Phoenix is een fysieke ploeg en we zijn een beetje ontdaan hierdoor. Toch gaan we het proberen. Echter Phoenix schiet met scherp en gaat door tot een voorsprong van 1-10. Pfffffff, toch hebben wij ook kansen maar ze gaan er niet in. Dan Kate. Van achter de korf weet zij een schot te lossen die gaat erin (2-10). We doen het ineens een stuk beter. En er zit vuur in het spel. Phoenix scoort 2-11. Maar we zijn niet meer te stoppen. Eerst een doorloop van Annabel (3-11). Dan een schot van ver van Joris (4-11).  Dan nog een doelpunt van Phoenix (4-12). ALO eindigt de wedstrijd met een doelpunt van Annabel. Met een mooi schot van achter de paal brengt zij de eindstand op 5-12.

Een super laatste kwartier maakt dat we dat kwartier winnen. Helaas duurt een wedstrijd bij de B 50 minuten. Volgende keer starten we gewoon zo goed en pakken we Phoenix even terug. Ondanks het verlies toch trots op de B2, die met een hele grote achterstand toch gewoon door is gegaan. Toppers, zie jullie bij de training.