ALO B2 – ODO B2

Zaterdag hadden we de “return” tegen ODO, waar we vorige week van verloren. Ditmaal de thuiswedstrijd. Na wat zoeken deze week ook een scheidsrechter gevonden. Maaike M. heeft zich opgeworpen voor de B2 en deed het goed (dank Maaike, we waarderen het zeer). We beginnen.

Binnen enkele minuten staan we met 1-0 voor door een schot van Joris. Maar de voorsprong is van korte duur. ODO zet veel druk en maakt er gebruik van dat ALO de bal moeilijk naar elkaar kan rondspelen. Heel snel staat het gelijk en staat ODO voor. Tot de rust loopt dit door tot 1-5. Na rust toch maar verder. De druk wordt nog meer opgevoerd en ALO heeft het nog moeilijker. ODO blijft scoren en weet tot 1-13 door te gaan. Gelukkig komt er toch een kans. Een vrije bal. Uit deze vrije bal weet Cas te scoren. ODO weet een tegendoelpunt te maken en daardoor komen we op 2-14. Het laatste wapenfeit is een doorloop vanuit de ruimte van Annabel. Chelsey geeft deze aan en Annabel scoort 3-14. Dit is de eindstand. ODO was te goed. Wij hadden te weinig kansen. Iedereen heeft zich wel voor 200% ingezet (als dat zou kunnen). Helaas was hard werken niet genoeg. Volgende week weer nieuwe kansen.