ALO B2 – AVANTI B3

De laatste wedstrijd van het veld alweer. De laatste van een reeks van 6. Na maandag de inhaalwedstrijd te hebben gewonnen nu tegen de kampioen, het veel betere Avanti. De uitwedstrijd van het veld geveegd. Toen in 2 x 25 minuten met 20-4 verloren. Nu op ALO 2 x 30 minuten (officiële tijd). Kans om te winnen heel klein tot nihil.

Zoals verwacht begint Avanti goed. Heel goed. Alhoewel wij ook veel beter waren als uitwedstrijd. Toch staat het al snel 0-5. Gelukkig hebben we ook nu kansen. De eerste die doel treft is Cas met een schot. De nul is van het bord. Nu hard werken en de wedstrijd positief afsluiten. Ook Avanti werkt hard en maakt nog even de 1-6 en 1-7. Dan weer een schot van Cas. Mis, maar Annabel vangt hem af en schiet de 2-7 erin. Tot rust weet alleen Avanti nog te scoren tot 2-9. Na rust maar gewoon door met de strijd. Nu weet Avanti nog 4x te scoren tot wij weer eens doel treffen. De 3-13 is een schot van Chelsey. Avanti pareert dit met een hoop doelpunten. Tot 3-18 om precies te zijn. Het laatste stuk van de wedstrijd gaan we beter spelen en scoren. Cas en Chelsey beiden (3-18 en 4-18). Avanti eindigd met een doelpunt. Eindstand 5-19. Positief? Zekers. vorige keer hadden we er 20 tegen in 10 minuten minder tijd. En nu zelf een score meer. Verder is er hard gewerkt en zijn er veel minder fouten gemaakt. Conditie moet nog omhoog. Maar daar gaan we in de zaal hard aan werken. Deze toppers gaan nu rusten tot het zaalseizoen met een mooie 3e plek.