ALO B2 – Achilles B2

Vorige week in verweggistan helaas verloren. Zaterdag hadden we een nieuwe kans. Tegen de B2 van Achilles.

Trevor, Simcha en Charley invallers, de laatste 2 ieder een halve wedstrijd. We  beginnen goed. Weinig fouten. En een doelpunt van Trevor zorgt voor 1-0. Achilles antwoordt met de 1-1. Wij zijn de betere en scoren 2x (wij = Cas). Een schot voor en een schot achter de paal. De andere aanval weet ook te scoren. Eerst Trevor met een schot, daarna Simcha met een schot. Het is inmiddels 5-1. Makkie. Of toch niet. Nee, Achilles komt scherp terug met 2 doelpunten (5-3). Toch blijven we voor en een schot van Trevor zorgt voor de 6-3. Tot de rust is Achilles aan de beurt met 2 doelpunten. De ruststand is dan 6-5. Geen makkie dus.

Na rust zijn we het even kwijt. We vinden elkaar niet en Achilles maakt 6-6. Achilles wordt steeds beter. Dan lijkt het toch dat ALO weer in zijn spel komt. Trevor met een schot en Annabel met een doorloop (aangeef Trevor) zorgen voor 8-6. Helaas gaat Achilles steeds beter spelen. 8-7, 8-8, 8-9 en 8-10. Helaas niet gehaald. Wel weer hard gewerkt. Volgende wedstrijd maar weer ons best doen.

TREVOR, SIMCHA EN CHARLEY BEDANKT VOOR HET INVALLEN.