Conventus 3 – ALO 5

Een voor ons onbekende ploeg. Maar in de app staat dat ze gemiddeld 21 zijn. Rennen geblazen dus. Op naar Zwijndrecht. De scheidsrechtster fluit in.

Al snel blijkt dat er niet veel gefloten zal worden. Doelpunten, begin en einde van de 1e en 2e helft en nog een paar keer voor een overtreding. We beginnen met 2 schoten (Arlo en Simon) waardoor we met 0-2 voorkomen. We krijgen veel kansen. Heel veel. Al snel blijken we de betere te zijn. Een omdraaibal van Patrick (onze sterke invaller uit 6) maakt het 0-3. Nog meer kansen (van ALO) volgen. Elisa heeft ondertussen al een aantal kansen bijna onder de korf gehad. Een van deze gaat er mooi in door een bovenhandse worp (0-4). Conventus komt terug tot 2-4.  Een doorloop van Elisa (aangeef Blijke) gaat er ook in , verder een schot van Bas en een van Arlo maken het 2-7. Een ruime voorsprong. Dat is de ruststand.
De 2e helft start Conventus goed. Ze maken 1 doelpunt voor wij weer verder gaan. Blijke met een schot en Elisa met een korte kans maken het 3-9. De 4-9 weet Conventus ook nog te maken. Vlak erna maakt Arlo, na een gemiste doorloop (van wie weten we niet), een korte kans. En daarna volgt een hele mooie doorloop van Bas. Conventus komt ook weer terug door een punt te scoren. Het is inmiddels 5-11. Een schot achter de paal van Maaike maakt het 5-12. Arlo mag het laatste doelpunt maken en de eindstand is hiermee 5-13. Geen spannende wedstrijd achteraf. Patrick bedankt voor invallen.