Super Sunday

Het was druk, heel druk op het parkeerterrein afgelopen zondag. Dingetje bij HBS. Ook onze tegenstander Conventus had daar last van en kwam pas vlak na rust van het tweede aan op het druk bezette veld in de bosjes van Pex. Zoals verwacht had het tweede weinig te vertellen tegen koploper Eibernest 4. Daarom ging iedereen er eens lekker voor zitten toen ALO 1, onder begeleiding van een zevental kalfjes en F-jes, het strijdtoneel betrad en voorzitter Sybe onze bezoekers en ALO’s kleinste talentjes voorstelde aan het vele publiek. Dat hij en passant de scheidsrechter vergat te melden is hem bij deze vergeven. Hij maakte het nog voor het eerste fluitsignaal helemaal goed. De wedstrijd kwam moeizaam op gang. Colin, Myrthe, Isabel (1e ) en Sven hadden 14 minuten nodig om ons op 4-3 te zetten. Moeizaam dus. Uit was de eerste helft ook verre van boeiend en werd het rust met 11-11. Op Super Sunday verdedigden we in ieder geval een stuk beter, want na de 4-3 zorgden duootjes van Casper en zus Soof voor een comfortabele voorsprong. De 9-4 van ALO was er één om door een ringetje te halen. Afgekeken van onze aanvoerder dacht Elise, dat kan ik ook! Fantastisch en hilariteit alom toen juf Ank een heuse one hander feilloos afrondde!
Casper, Isabel (2e) en Myrthe zorgden voor een relaxte 12-5 ruststand.

De tweede helft werd een aaneenschakeling van records. Zo scoorde ALO 15 goals op rij zonder een tegendoelpunt. Maakten Isabel en Casper samen 14 goals (eerlijk verdeeld). Scoorden de ALO-dames met zijn vieren meer goals dan de mannen (16 om 15) en maakte Raven zijn debuut in ALO 1. Eindstand 31-10 is dus een prima generale naar onze belangrijkste wedstrijd van het veldseizoen, uit bij Juliana. Komende zondag kunnen we natuurlijk een hele grote stap zetten naar het kampioenschap. Hoewel onze tegenstander een halve misstap maakte tegen Paal Centraal is het natuurlijk niet zomaar gedaan. De ploeg uit Oud-Gastel zal niet zomaar de handdoek in de ring gooien want 5 punten goedmaken met nog 4 wedstrijden te gaan lijkt dan ineens een utopie. Onze 22-14 thuisoverwinning is gezien de belangen geen garantie dat we dat varkentje wel even wassen. Het zou dus best leuk zijn wanneer veel mensen de weg naar Juliana weten te vinden komende zondag. Want steun vanaf de kant is onmisbaar. Of je nu speelt tegen de onderste of de bovenste ploeg!